TV SAMSUNG CK 3362 AT-problém

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
potkan8

TV SAMSUNG CK 3362 AT-problém

#1 Příspěvek od potkan8 »

Dostal jsem tuto TV a když připojím cokoliv na scart tak výsledný obraz je pouze černobílý. Zkoušel jsem připojit DVD ,video, i obraz z PC ale pod žádnou normou se barvy nezobrazily.
Má někdo stejnou TV a barvy mu jdou přes scart ? Nebo je to od výroby ?
Nemá někdo prosím manuál?
Dalším problémem je rozlaďování po přepnutí na jiný program.Už jsem vyzkoušel snad vše - propájet všechny obvody a stále nic.
Na ruskych stránkách www.telemaster.ru/sekret/sektv6.html píšou něco o kondenzátoru 68 pF, ale moc tomu nerozumim.
Nevíte někdo co s tím?. Díky.
wiktor

#2 Příspěvek od wiktor »

nevim jestli ti to pomuze koukal jsi jestli nemas studenaky na scart konektoru nebo jestli to nemuze delat ten integrak na kterej vedou cesty ze scartu a stim rozladovanim u stersich to myslim delal kondik na desce OMF nebo na desce TUNERU.
achil

#3 Příspěvek od achil »

Je iluzí myslet si, že zde dostaneš odpověď typu vyměň kondenzátor s pozičním číslem Cnnn a je opraveno.To,že nejde barva přes SCART, není normál, je to závada. Je potřeba měřit, měřit. Opravit jen proletováním je sice skvělé, ale spíš jen náhoda. Pokud potřebuješ připojit jen DVD, můžeš ho přepnout do režimu RGB a když máš komplet a kvalitní SCART kabel, mělo by to frčet barevně. Jinak snad dej radši vydělat někomu, kdo tomu víc hoví.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“