zdroj DVD MAXTON
Moderátor: Moderátoři
zdroj DVD MAXTON
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
Při zapnutí,klasicky naběhne zelená obrazovka a na tom naápis MAXTON,jenže já tu obrazovku mam celou rozhozenou a ten nápis je vidět jen tak tak,takže ani nemůžu najet do nastavení a zkusit to přenastavit jestli by se to nespravilo.
Nevíte náhodou co by s tím mohlo býti?
Kdyby ste měli zájem tak Vám i nafotím co to dělá.
Jo a když se scart nedosadí uplně,ale jenom na kousek tak je to lepší,ale tim to asi nebude protože sem zkoušel dva kabely dvě televize a furt to samý,studeňáky sem žádný neviděl.
Díky za každou radu
PTAZZ píše:Sory že se vám do toho pletu,ale mam taky jednoho maxtona v regálu a je mi to líto vyhodit,tak se chci zeptat (už sem se na to jednou někde tady ptal,ale nic sem se nedozvěděl)
Při zapnutí,klasicky naběhne zelená obrazovka a na tom naápis MAXTON,jenže já tu obrazovku mam celou rozhozenou a ten nápis je vidět jen tak tak,takže ani nemůžu najet do nastavení a zkusit to přenastavit jestli by se to nespravilo.
Jo a když se scart nedosadí uplně,ale jenom na kousek tak je to lepší,ale tim to asi nebude protože sem zkoušel dva kabely dvě televize a furt to samý,studeňáky sem žádný neviděl.
Díky za každou radu
Prepnut video vystup?
nadzgo píše:PTAZZ píše:Sory že se vám do toho pletu,ale mam taky jednoho maxtona v regálu a je mi to líto vyhodit,tak se chci zeptat (už sem se na to jednou někde tady ptal,ale nic sem se nedozvěděl)
Díky za každou radu
Prepnut video vystup?
No jo,ale jak když nevidim co je v nabídce nastavení,když to nevidim na obrazovce?!
Nebo to jde nějak mechanicky?
Je fakt že se přede mnou v tom hrabal jeden takovej "odborník" ale dovnitř nelez jenom si myslim že je to nějak špatně nastanevý,ale jak a co to netušim.