Mám tuhle váhu a váží o 9kg více než by měla.Nevíte někdo z vás v čem hledat závadu?Baterie jsem dal nové a rozebral jsem i zkontroloval snímače které jsou umístěny v nožičkách váhy a nevypadá nic špatně.
Tak trimry a ani jiné nastavovaci prvky jsem uvnitř váhy nenašel,jen je tam zalitý nějaký integrovaný čip a na něj jde napájení z baterek a k němu je připojen lcd displej a senzory.
váha neváží určitě dobře,stále se na ni vážila přítelkyně někdy i dvakrát za den a najednou váha začla važit o 9kg více.A právě,že to nebyla nějak levná stála 1200kč a je právě měsíc po záruce a nechce se mi kupovat další.
Ano souhlasim,že dnes již možno vidět vahu značky soehnle v tesku za tu cenu ale přítelkyně ji kupovala v domácích potřebách ve značkové prodejně,jelikož věcem v tesku nevěří a má stejný názor jako já,že tam prodavaji druhou jakost.At už to jsou televize nebo jakakoliv jiná elektronika a proto ta váha stála tolik.Je stará něco přes dva roky a nyní ji v tom obchodě ještě stále prodávají tensamý model za 800kč.