Back UPS CS 350 APC

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xxxe

Back UPS CS 350 APC

#1 Příspěvek od xxxe »

Zdarec,dá se nějak u tohodle záložáku nastavit při jakým poklesu napětí v síti má přepnout na napájení z baterie?Občas se mě nějak zblázní a cvaká jak o život.Asi poklesne napětí 230V a on pak takhle blbne.Díky za rady co a jak s ním udělat.
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

nemás manual? Nastavuje se to hlavnim tlacitkem a poctem pipnuti ale bez tabulky ti vic neporadim zkus nekde sehnat manual.
Internet - metla lidstva
xxxe

re

#3 Příspěvek od xxxe »

Hejnicek

#4 Příspěvek od Hejnicek »

U nás ve firmě máme tento typ v několika kusech. Minulý týden jsem jednu z nich kvůli stejné závadě od PC odpojil. Taky jsem si říkal, že to bude nastavením citlivost. Ale dosud leží na stole, neměl jsem na to čas. Trochu mě ale zaráží, proč se tak nechovaly ostatní UPS. Od výrobce by měly být nastaveny stejně!?
Brudr
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Brudr »

Tohle dělávaly UPSky, když baterie odešla do věčných lovišť. Zkuste vyměnit baterky.
RadekB

#6 Příspěvek od RadekB »

Nevim to jiste, ale jestli jsou to ty potvory s tlacitkem v predu, tak to dela i zavada v ridici elektronice.
Spatny akumulator se projevuje tak, ze pri pokusu prepnuti na zalohu zhasne vystupni napeti uplne.
dolac

#7 Příspěvek od dolac »

Pokiaľ ti to nerobí vždy, ale iba v nejakom čase, napr. najmä cez víkend, môže byť problém aj v tom, že máš napätie v sieti skreslené niektorou z vyšších harmonických zložiek, pravdepodobne 5-tou harmonickou. Niektoré UPS-ky takto reagujú na toto harmonické skreslenie napätia.
xxxe

re

#8 Příspěvek od xxxe »

Tady je nastavení,je v češtině,dal jsem to na co nejnižší a je to už v pohodě.Asi mě tady dost kolísá napětí a nějak to nezkousnul na tovární nastavení.
Přílohy
ASTE-6Z7V27_R0_EN.pdf
(244.68 KiB) Staženo 182 x
rezis

#9 Příspěvek od rezis »

Tyto UPS jsou snad nejhorsi co kdy APC vyrobilo. Casto odchazi nabijeci elektronika.
Internet - metla lidstva
RadekB

#10 Příspěvek od RadekB »

rezis píše:Tyto UPS jsou snad nejhorsi co kdy APC vyrobilo. Casto odchazi nabijeci elektronika.

Ano, souhlas.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“