Tuner do TV Tesla

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jezevec:

#2 Příspěvek od jezevec: »

Nějak se mi nedaří přihlásit.
Tuším je to napěťová syntéza, měl by tam chodit jakýkoliv podobný. V AME mají podobný. (TEMIC 6000)
Robosand

#4 Příspěvek od Robosand »

Ak by Ti to pomohlo, Tuner 5002 PH5 je osadený napr. v TVP Schneider chassis 9.1 (sch. je na eserviseinfo). Podľa poľského fora zapojenie súhlasí so 6002.
geco

#7 Příspěvek od geco »

Tesla TV S 2851 - chassis TV9
adept

#9 Příspěvek od adept »

kondik píše:Tak uz som nasiel firmu ktora ma spominany kanalak: www.opravovne.sk/

Este otazka, firma AGBelektro uz neexistuje, alebo maju inu web stranku? Odkaz www.agbelektro.cz mi akosi nejde.

Zdravím, ten tuner TEMIC 6002 PH5 jste sehnal v uvedené opravně,nebo
5002 Ph5, a nebo náhradu KS-H 132 E ? Vsadil jsem do TV S 7052 chasis TV 17 místo 6002 PH5, KS-H 148 E a nic. Do SM se nemůžu dostat na přepis tuneru.Suočasně stlačím a uvolním červené a modré tl.na ovladači,do 5 vteřin stlačím na TV P - a hlasitost + ale místo serivce se objeví menu Jas,kontrast,barva atd.Ovladač mám MT 1115.Když bych tam osadil KS-H 132 E bude to také potřeba přepsat? S pozdravem adept.
Hill
Administrátor

#11 Příspěvek od Hill »

kondik píše:...firma AGBelektro uz neexistuje, alebo maju inu web stranku? Odkaz www.agbelektro.cz mi akosi nejde.

Firma podle obchodního rejstříku stále existuje (IČO 61977641, čerstvý záznam z podzimu 2007), ale stránka s uvedenou adresou je na prodej.
Tady to máš i s telefonními čísly: http://zli.firmyvkraji.cz/firma/B2M-AX2 ... b-elektro/
Killroy
Moderátor

#12 Příspěvek od Killroy »

Hill píše:
kondik píše:...firma AGBelektro uz neexistuje, alebo maju inu web stranku? Odkaz www.agbelektro.cz mi akosi nejde.

Firma podle obchodního rejstříku stále existuje (IČO 61977641, čerstvý záznam z podzimu 2007), ale stránka s uvedenou adresou je na prodej.
Tady to máš i s telefonními čísly: http://zli.firmyvkraji.cz/firma/B2M-AX2 ... b-elektro/

Hill: já myslím že Grigorescu to už ve skutečnosti zabalil. Reklamu do PE už nedává, v minulosti všechno vyprodával a teď je zcela nedostupný.

Killroy
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“