Čínský trafo

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
nxn

Čínský trafo

#1 Příspěvek od nxn »

Zdravim mam vn trafo, takovýho zmetka z televize tesla (nechápu čínský součástky) a nemůžu na stránkách najít datasheet,prosím o pomoc (neumí někdo čínsky ?) má to označení BSH8-N1
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kaca »

Napiš co je to za televizi.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Re: Čínský trafo

#3 Příspěvek od Kaca »

nxn píše:Zdravim mam vn trafo, takovýho zmetka z televize tesla (nechápu čínský součástky) a nemůžu na stránkách najít datasheet,prosím o pomoc (neumí někdo čínsky ?) má to označení BSH8-N1
Už to máš zpravený ? Nebo co ?
nxn

#4 Příspěvek od nxn »

To se už nikdy nedá spravit protuže ji soused totálně rozmlátil byla to taková s úhlopříčkou 15 cm čb. a s rádiem.....to VN trafko je srtašně malý a mam pro něj konstrukci kde by se hodilo
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Hledej "TV-SHOP" - určitě ji ještě seženeš, pod značkou SOMY a podobnými ji prodávali v cenách od 1999,- až po 599,- Kč v leckterém Přemkem Podlážkou, Čmaňou Zedníčkem (atd...) propagovaném zásilkovém obchodě...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kaca »

Soused má rozum. Tohle opravovat nemá cenu.
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Měl jsem jednu v ruce, nešel zvuk ani z telky, ani z rádia. Naštěstí to byl jen koncový šváb, nějaká Toshiba - vyměnil jsem švába a byl klid. Ale když jsem se ji pokoušel naladit na signál z kabelovky, se zlou jsem se potázal - odstupy "kanál vedle kanálu" nezvládla, navíc jí nešel český zvuk - prostě pomsta největšímu nepříteli...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
nxn

#8 Příspěvek od nxn »

To vim taky že to byl šmejt na n-tou ale to trafíčko bych použil ale já o něm nevim vůbec nic ,jo maximálně že je černý ale to je dost málo ....hodil by se datasheet .....nevíte kde ho sehnat ty čínský stránky to je katastrofa... :(
Odpovědět

Zpět na „Součástky“