MP-150 zaseknutý papír

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
alles

MP-150 zaseknutý papír

#1 Příspěvek od alles »

prosím o pomoc, v tiskárně se kousl papír, po vytažení celého papíru ven a stlačení tlačítka černobíle nebo barevně podle návodu na odstranění papíru se nic neděje. Po uštědření pár opravárenských poklepů se chytla a druhý papír se zase zakousl, situace se opakuje, budu vděčný za každou radu
fajfy

#2 Příspěvek od fajfy »

Já mám taky tuto tiskárnu a jednou se mi stalo, že se mi tam muchlal papír a pořad se to zhoršovalo. Tak jsem to dal reklamovat a prej tam byl seknutý knoflík :D I když podle mě nechtěli uznat moji chybu. Podle mě bude závada někde uvnitř a nedoporučuju aby ses v tom vrtal, radši bych to dal vyreklamovat případně do servisu. Oprava by neměla být tak drahá ....
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

Fajfy: když odpovídáš, nevyplňuj, prosím, řádek Předmět. Přejmenováváš tak vlákno, což dělá později potíže při vyhledávání. Jméno vlákna "re" je na nic.
alles

#4 Příspěvek od alles »

tak jsem se v tom přece jen vrtal, rozšrouboval jsem to do mrtě, rozpojil konektory, sundal scanner a koukam uplně na dně zásobníku byl špaček tužky kterej tam branil aby sepla optozávora :D ,jinak díky za odpovědi
fajfy

#5 Příspěvek od fajfy »

Hill píše:Fajfy: když odpovídáš, nevyplňuj, prosím, řádek Předmět. Přejmenováváš tak vlákno, což dělá později potíže při vyhledávání. Jméno vlákna "re" je na nic.

Promin, nevědel jsem to. Myslel jsem že je to fuk co tam napíšu. Ješte jednou sorry ... :roll:
fajfy

#6 Příspěvek od fajfy »

alles píše:tak jsem se v tom přece jen vrtal, rozšrouboval jsem to do mrtě, rozpojil konektory, sundal scanner a koukam uplně na dně zásobníku byl špaček tužky kterej tam branil aby sepla optozávora :D ,jinak díky za odpovědi

To je podobný jako s tím mým knoflíkem ... :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“