Dom.kino LG-DA5630-opravi nekdo??????

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
martilulin

Dom.kino LG-DA5630-opravi nekdo??????

#1 Příspěvek od martilulin »

Mam LG DA5630,dostal jsem ho v zalostnem stavu,nicmene po par zasazich uz jede,ale mam dva problemy-1.nacita pouze a jen normalni CD,mp3,Video cd.Pri jakemkoliv DVD se snazi nacitat,ale nepovede se mu to a DVD vyplivne,nevite nekdo cim by to mohlo byt?Na hlave je uvedene pouze interni znaceni LG a z toho nevyctu nic a na vymenu laseru si netroufam,zvladl by to nekdo?.2.Koncak je tvoreny ze 4 obvodu,jeden je odvareny,lepe receno uplne vypalena jedna jeho strana,ve stereu se nic nepozna,po prepnuti do 5.1 nejede zadek-vymeni to nekdo? Nejdulezitejsi ale je zprovozneni DVD.Mame nekoho kdo dela LG.....Nejlepe olomoucky kraj...
Naposledy upravil(a) martilulin dne 13 lis 2007, 16:07, celkem upraveno 1 x.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Jednu LG- kino jsem nedávno dělal ale počítej výměna laseru i s prací tak 1 200,- a koncák cca 400,-(teda jestli to není digitální KS) ale to měly snad Philipsy. To ti udělá každej servis.
..to bude jen ňákej odpůrek
martilulin

#3 Příspěvek od martilulin »

Abych pravdu rekl,nedokazu si predstavit,ty malinke svaby cokoliv zesilit.Jsou fakt male a je na nich relativne maly chladic,mam tady jeste kino Orava,to me zas prekvapilo toroidem,ale koncak tam je normalni.Chtel bych spravit to DVD,bez koncaku,jen to prehravani.V Sumperku je jediny servis,ktery cokoliv mi zatim opravoval,nikdy se to neobeslo bez problemu.Tento DVD vratili s tim,ze tam jsou neodborne zasahy,jasne ze jsou ale ja chtel opravit prehravani DVD a nezajima me jejich vyjadreni o zasazich,asi je zarazily komplet vymenenene elity ve zdroji.Proste magori.Jestli to nekdo za tech 1200 opravi,beru to-nabizejte.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “