MP4 formát AVM

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kybl

MP4 formát AVM

#1 Příspěvek od kybl »

Koupil jsem na vánoce synovi MP4 přehrávač.Podporuje video formát AVM.Má někdo zkušenosti,jaký použít konvertor z avi,mpeg,vob?Našel jsem pouze MP3 player utilites v.4.5.
Výsledná velikost videa musí být 220*176.Moc děkuji za odpovědi.
Roman
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jirka »

Zkus se podívat na domovské stránky, zda to podporuje program Any Video Converter http://www.slunecnice.cz/sw/any-video-converter/ . Ten je na mobilní formáty dělaný.

Kód: Vybrat vše

Výkonný univerzální konvertor multimediálních video souborů. Program si poradí s převodem jak klasických video souborů (DivX, XviD, MOV, MPEG, AVI,..), tak i s mobilními video formáty pro mobilní telefony, PDA, herní konzole PSP nebo přehrávače iPod.

Nebo to bude mít na webu výrobce, pokud to není nějaká "prodejní" značka.
kybl

#3 Příspěvek od kybl »

Je to pěknej prográmek,ale bohužel ten formát co potřebuju tam není.Takže mi asi nic jiného nezbyde,než používat ten AMV konverter..Ach jo nenávidím čínské vynálezy....
Roman
Rakosnik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rakosnik »

taky sem si koupil... MP4 prehravac...
jiste jste k tomu dostal CD s programem
Good luck
kybl

#5 Příspěvek od kybl »

Rakosnik píše:taky sem si koupil... MP4 prehravac...
jiste jste k tomu dostal CD s programem

Jasně,ale cd je absolutně nepoužitelné...Na podpoře pouze dávají ke stáhnutí to o čem jsem mluvil v prvním příspěvku.
Roman
Dikobraz

#6 Příspěvek od Dikobraz »

Můžeš prásknout značku té MP čtyřky? Mám podobný problém s MP4 značky REVOLT , taky se mi nedaří konvertovat do požadovaného avi formátu.
kybl

#7 Příspěvek od kybl »

Ta honosná značka zní Fun Beat EM 421....A zapomeň,že ten přehrávač pozná příponu AVI.Sice to píšou v návodu,ale není to tak.Když tak dej mail,já Ti pošlu něco v tom AMV a zkus to... :D
Roman
Dikobraz

#8 Příspěvek od Dikobraz »

Ahoj , E-mail adresu mám v profilu , můžeš to zkusit poslat ale opravdu to chce AVI , když tak ti pošlu tu kratičkou avinu co k tomu dali jako ukázku. Jiinak MP3 player utilites v.4.13 má v sobě i konvertor a funguje dobře.
kybl

#9 Příspěvek od kybl »

Odesláno.Když tak to zkus poslat.Jsem zvědavej.
Roman
Filda

#10 Příspěvek od Filda »

a zkoušel jsi i ty ostatní formáty co tam píšou? AVI, AMV, MPEG, MPG, DAT, VOB, WMA, ASF
kybl

#11 Příspěvek od kybl »

Psát můžou....Funkční je pouze AMV...Totiž finta je v tom,ze se to vše musí převést,ale to už tam nenapíšou.CD které je u toho tak nefunguje,zkoušel jsem to ve dvou CD rom nezávisle na sobě.Prostě made in china.Na oficiální podpoře píšou,že si máš stáhnout software z jejich stránky.Prostě je to bo... jako hrom.Zase jsem se nechal jednou nachytat.On je sice pěkný,kovový,ale co z toho,že....
P.S-http://www.funbeat.cz/podpora-faq/
Roman
Odpovědět

Zpět na „Poradna“