DVD Thomson

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
cabernet

DVD Thomson

#1 Příspěvek od cabernet »

Nazdar majstri,

jedná sa o typ DPL913VD. Menil som optiku PVR-502W, treba ešte nastaviť parametre v servis. menu, aby sa optika začala chovať korektne.
Toto neviem, preto sa obraciam na vás.

Díky.
SIDTIM

#2 Příspěvek od SIDTIM »

Tento přístroj neznám, obecně se však Tomsonům, co točí plackou zdaleka vyhýbám. Pokud jsem u jiných značek měnil optiku, tak při zachování opatrnosti demontáže a montáže mi vše šlapalo na první zapojení.
Držím Ti palce a pak napiš, na co jsi přišel!
..a co shoří, nezhnije..!
cabernet

#3 Příspěvek od cabernet »

SIDTIM píše:Tento přístroj neznám, obecně se však Tomsonům, co točí plackou zdaleka vyhýbám. Pokud jsem u jiných značek měnil optiku, tak při zachování opatrnosti demontáže a montáže mi vše šlapalo na první zapojení.
Držím Ti palce a pak napiš, na co jsi přišel!

Thomsona by som už len pre toto nechcel. Bádam na webe a potvrdzuje sa to čo som napísal, že to bude treba ešte nastaviť kombináciou nejakých tlačidiel(SM). Ty si mal šťastie, že si toto nepotreboval. Aj sa píše, že sa to robí len pri niektorých modeloch. Sám som teda zvedavý, či sa mi to podarí opraviť. Ahoj.
SIDTIM

#4 Příspěvek od SIDTIM »

Jasnačka, co jsem dostal do rukou různé věže té značky, vždy to byl průser. Totální kolaps CD jednotky, řešitelný jen nákladnou opravou.
Hrůza!
Mám od Th. TV, před léty jsem za ni dal 23 tis,. modlím se, aby ještě chvíli vydržela. Má obrazovku D.I.V.A. 72 cm a zatím jede..

Ale po zkušenostech - pryč od této značky! A asi není náhodou, že fy Thomson končí, už se pouze doprodávají obsahy skladů.

No, dobře, že tak!
..a co shoří, nezhnije..!
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “