Gramo NZC 041 De Luxe

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kondor

Gramo NZC 041 De Luxe

#1 Příspěvek od kondor »

Zdravím všechny,marně hledám schema tohoto gramce.Potřeboval bych vědět hodnoty všech potenciometrů co v něm byly,kámoš je před časem vyndal a nedávno zjistil že zmizely asi v propadlišti dějin.Díky předem za každé info
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Schéma se podívám zda ho ještě mám a co se týče těch potenciometrů, tak 250K/G (volume), 250K/G (balance), 250K/G (výšky), 2M5/E (bass), Všechno tandemáky TP28x, 6mm hřídel. Seženeš je třeba v ES Ostrava, stále je tam vyrábějí.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
kondor

#3 Příspěvek od kondor »

Díky moc za popis hodnot poťáků,zatím mi to snad bude stačit.Kdyby jsi někde našel to schema,dej mi sem odkaz nebo ho dej na upload.
tandel

#4 Příspěvek od tandel »

Nabídka sch. zapojení NZC041 je k dispozici na adrese http://www.aldax.cz/lemal/srvdoc.pdf , na kterou už tady před časem někdo upozorňoval (ale za prachy).
Killroy
Moderátor

#5 Příspěvek od Killroy »

kondor mimo jiné píše:Kdyby jsi někde našel to schema,dej mi sem odkaz nebo ho dej na upload

Já už jsem se díval a mám tam jen NZC040. Neuvědomuju si nakolik to bylo rozdílný, ale myslím že v základu je to ta stejná plečka s 2xMBA810

Killroy
Přílohy
NZC040.pdf
Schéma grama NZC040(041)
(134.03 KiB) Staženo 124 x
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“