ovp28hd10
Moderátor: Moderátoři
ovp28hd10
zatížení žárovkou ,ani žhavení na obrazovku nejde ,jenom při zapnutí trochu se nabudí vn ale pak už nic ,elity jsem měřil jsou dobrý i vn trafo je dobrý,prosím o radu,zvuk jde .
-
elektron69b
- Kontaktovat uživatele:
Skusim
No na týchto TV byva veľa stuďakov.
- Přílohy
-
CTV25D10 -11 -41.pdf- (294.67 KiB) Staženo 292 x
hasim píše:Bučko je dobrý ,do báze darlingtonu VT181-BD679 jde 1.1vna kolektor jde 12v což by mělo být dobrý a kolik by mělo být na BUčku v bázi nic jsem nenaměřil.
Hasime, chce to osciloskop a podívat se zda máš impulzy na bázi toho BUčka. Pokud ne, postupovat zpět přes ten darlington až k F-boxu. A co ten vazební elyt C181, vyměnils?
BTW: máš to cely nějaký pomotaný - z jedný strany ti vůbec nejde rozklad, ale ty už víš že VN trafo je dobrý. Někdy bych potřeboval v životě taky takovou Sibylu..
Killroy
tENHLE MODEL JE 100HZKillroy píše:hasim píše:Bučko je dobrý ,do báze darlingtonu VT181-BD679 jde 1.1vna kolektor jde 12v což by mělo být dobrý a kolik by mělo být na BUčku v bázi nic jsem nenaměřil.
Hasime, chce to osciloskop a podívat se zda máš impulzy na bázi toho BUčka. Pokud ne, postupovat zpět přes ten darlington až k F-boxu. A co ten vazební elyt C181, vyměnils?
BTW: máš to cely nějaký pomotaný - z jedný strany ti vůbec nejde rozklad, ale ty už víš že VN trafo je dobrý. Někdy bych potřeboval v životě taky takovou Sibylu..![]()
Killroy