Panasonic DVD-S35E
Moderátor: Moderátoři
Panasonic DVD-S35E
Nicméně kdyby někdo věděl, kde v ČR koupit uvedený motorek, budu rád za info
Již před léty jsem nabyl názoru, že rozdíl mezi "značkovým" a "neznačkovým" dílem je jen v ceně...
Navíc, třeba taková kladka pro mechaniku VCR Philips turbo vydrží mnohem víc neznačková, než orig. díl.
Na jednom RU fore odporucaju ako nahradu tento: RXQ1218T,vraj je lepsi, ale ani ten som nikde neobjavil
Смазать несколькими каплями масла вверхний подшипник
На шпиндель двигателя установить разбалансированный диск. Если такого нет, наклеить на обычный диск скотчем кусочек припоя.
Подать на двигатель 12- 15 вольт.
Прокрутить с сильной вибрацией, 10 - 15 секунд переодически подключая двигатель к источнику питания. Таким способом удается улучшить качества контакта токосъемников с коллектором, и механические проблемы подшипник / вал, что в дальнейшем нормализует работу двигателя.
miroja píše:Vcera mi kamos priniesol presne take iste DVD a vidim, ze s rovnakou zavadou. Vcera som motor trochu namazal, pripojil na 12V a zatial ide. Dnes som chcel pozhanat novy motor a zjavne to asi nebude take jednoduche podla tohoto, co je tu napisane.
Na jednom RU fore odporucaju ako nahradu tento: RXQ1218T,vraj je lepsi, ale ani ten som nikde neobjavil
Měl jsem za to, že jsi jej nechal trvale pod napětím
Návod trochu krutý, typicky ruský, ale co už se starým motorkem...?
Za chvíli se Ti závada projeví znovu. Na probroušené nebo vyžíhané sběrače, nebo prožraný komutátor to už stejně nezabere.