Programátor eeprom 93Cxx 24Cxx
Moderátor: Moderátoři
Programátor eeprom 93Cxx 24Cxx
díky moc
Tom
prostě nic. přikládám to těm win XP ale ten sériák jinak maká zkoušel jsme si na to tukat logickou sondou a krásně to tam běhá (zapojení jsou ty standardní udávaný výrobcem odpory 4k7 v sérii na 1-3 pinu a zenerky 4,7 V 4 pin napřímo 5 zem 8 plus 5V 78 sice u těhle pamětí nemá být dle datasheetu zapojený ale zkoušel jsme jak + tak - a stále nic už nevím co stím.
I jsem si koupil pokusný 24cXX a 93cxx jiný (samo ano zapojení jsme měnil dle typů pamětí) jen tak jsme stáhnul nebo napsal nějaký program a prostě nikdy to nezapíše. čte to myslím zprávně zkloušel jsem to načítat X x a pokaždé to načetlo ty samé věci.
Tom
Jirky píše:teď střílím od boku, ale napadlo mě, jestli by ti nepomohl přes LPT tento program http://asix.cz/faqsw001.htm nebo něco podobného pro přímý přístup k portu.
Makovec píše:Zkus nastavit ne vlastnostech toho exe kopatibilitu pro Win98.
(prúzkumník,kliknout na exe programu,kliknout pravým tlačítkem myši,vlastnosti,záložka "Kompatibilita",zaškrtnout "Tento program spustit v režimu kompatibility pro:" a nastavit Win98)
Obávám se že to asi stejně nebude nic platný,ale někdy to pomůže.
A duplicitní vlákno smazáno.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- at1
- Kontaktovat uživatele:
epromku 24c04 to načte normálně zatím dík za radu at1
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
V očích Malého Měkkého je to aušus, protože to nezabírá 100MB a nezatěžuje CPU na 120 procent.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]