Co to může být za trafo?
Moderátor: Moderátoři
Co to může být za trafo?
Co to může být za trafo?
Tak navštiv jakékoliv šrotoviště, sběrný dvůr nebo vybydlenou fabriku, ale poslední dobou je problém, že o tenhle sortiment jeví zájem jistý přírodní národ a to ne z elektronických důvodů. A bude hůř, jestli se někdo pokusí zavést přísnost ve vyplácení dávek.
Jinak si často připomínám Baťův výrok Nejsem tak bohatý abych si mohl dovolit kupovat levné věci, nikdy nevíš jestli takové trafo někdo nepochcal a kdy se to prošvihne a co všechno odrovná v nejpitomějším momentu. A než to vysoušet, impregnovat, měřit... to už mám snad vyděláno na nové.
Jinou ironií je, že někde v recyklačních firmách končí fungl nová nepoužitá trafa z nerealizovaných výrob v drticích mlýnech. Přišel jsem, viděl jsem, pár jsem si odnesl. Taková je naše civilizace.
A nejen trafa.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Trafo bez udaných parametrů (a ještě vyfocené divokým vepřem) je asi tak přínosné jako lék ve flaštičce bez názvu nebo konzerva v plechovce bez etikety.
Že mě ty potvory chrochtavý tady běhají za plotem, to jsem si všimnul, ale že by běhali s foťákem, to bude nějaká novinka
Sorry za OT.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě