Jeff111, ako si dopadol? Zohnal si niečo? Zhoda okolností, práve dnes som sa k tomuto prístroju dostal, avšak bez návodu a dokumentácie. Za prípadné info ďakujem.
P.S. Kolega mi doniesol aj univerzálny čítač BM641 s manuálom a s kompletnou dokumentáciou, takže, ak by bol záujem o dokumentáciu, môžem oskenovať.
Nesehnal jsem zhola nic.
Ale mám ten přístroj doma a už jsem s ním pracoval a myslím že ten návod ani není moc potřeba, obsluha je poměrně jednoduchá.
BM641 už na netu je, ale pokud by se ti chtělo udělat kvalitní sken příloh, bylo by to fajn. Některá schémata a osazováky ve stávajícím skenu na netu nejsou moc dobře čitelné.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet www.sigmaphon.cz
Ďakujem za reakciu, pobehal som na nete a našiel som nejaké praktické merania (západočeská univerzita) a vidím, že to nie je komplikované.
K BM641-ke, mám tam 8 x A3, 10 x A4 v perfektnom stave. V čo najkratšej dobe oskenujem.
Prikladám aj niektoré spomínané merania.
Ale chtělo by to nějaký méně diskriminující server - třeba i tolik proklínaný "ulozto.cz".
Pokud totiž nechci platit vyděračům (1.rapidu za privátní účet a 2.poskytovateli za individuální IP), prostě se na nic na "rapishare.com" nedostanu...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!