CI modul SCM

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
soucek

CI modul SCM

#1 Příspěvek od soucek »

Mám tady CI modul Cryptoworks od firmy SCM. Nevím, jestli je skutečně certifikovaný, jak se uvádí. Jejich WEB je žalostný, žádná sekce podpory. Pořeboval bych, kdyby někdo dokázal aktualizovat jeho firmware, nebo podat informaci vedoucí k jeho dosažení. Třeba i přes OTA, ale zase nevím, na jaké družici je k dispozici a samozřejmě parametry příjmu.
Problém spočívá s mozaikováním obrazu s kartou TT při přepínání programů. Firmware sat. přijímače mám aktualizovaný, nejnovější.
soucek

#3 Příspěvek od soucek »

To: kondik V jiném přijímači jsem to ještě nezkoušel, nemohl by ses podívat, jakou verzi softu v tom CI modulu máš?
RadekB

#5 Příspěvek od RadekB »

Tenhle modul je certifikovany CRW, a zatim chodil ve vsech prijimacich, ktere jsem mel v rukach. Aktualizace FW pres OTA na modul neni, neni ani potreba.
Pokud ti dela to,co popisujes, nejspis jde o problem s CI v prijimaci. Modul muze byt i vadny, ale tomu moc neverim.
Tento modul mam vyzkouseny ve vsech bezne prodavanych Humaxech, Homecastech, Emtechach, Technisatech, jednou jsem ho daval do Opentelu a jeste do nejakeho, ale uz nevim do jakeho. Nikdy nebyl problem.
Jeste poznamka - pokud mas prijimac s EMU, je nekdy potreba je VYPNOUT !
Chtelo by napsat, co mas za prijimac.
soucek

#6 Příspěvek od soucek »

Mám tu nachlup stejnou verzi. Thx.
RadekB

#7 Příspěvek od RadekB »

Jo, uz jsem si vzpomel, byl to nejaky Ferguson, v originalni ctecce nechodily zapisy na TaT,tak se tam vlozil teno modul a byl klid.
soucek

#8 Příspěvek od soucek »

HOMECAST HS-8100CIPVR
RadekB

#9 Příspěvek od RadekB »

soucek píše:HOMECAST HS-8100CIPVR

Tak tenhle prijimac mam otestovany s modulem Technisat :( Ale ve starsim 8000PVR modul slapal v pohode.
Tezko radit na dalku, nejlip vyzkouset jiny modul a nebo reklamovat prijimac. Idealne navstivit prodejce a tam vyzkouset a ev. reklamovat.
RadekB

#10 Příspěvek od RadekB »

Jinak dovozce Homecastu je ALLCOM, zkus se zeptat tam.
soucek

#11 Příspěvek od soucek »

Chlapi, díky. Ještě na závěr, umožňuje tento CI modul dekódovat dva programy současně pro nahrávání ?
RadekB

#12 Příspěvek od RadekB »

soucek píše:Chlapi, díky. Ještě na závěr, umožňuje tento CI modul dekódovat dva programy současně pro nahrávání ?

To neni zalezitost modulu ale prijimace a Homecasty neumi sdilet kartu, resp tusim ze jen u programu na stejnem TP, tzn, ze by jsi mohl koukat na CT1 a nahravat Primu, ale uz ne Novu. Nektere prijimace to resi tak, ze druhy program nahraji jen jako datovy stream a te rozkoduji az pri prehravani, kdy je karta "volna"
soucek

#13 Příspěvek od soucek »

Vše jednoduše vyřešeno ! Náhrada za Technisat Digicoder HD S2 500GB.
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“