Mám takový problém, na TV Tesla mám deformaci obrazu v pravé horní části. viz obr. svislá poslední linka je zakřivená v pravo nahoře. Kde by mohl být problém?
Díky za odpovědi
Obraz před opravou byl byl v pořádku, obraz jako lichoběžník s deformací není, spíše bych řekl, že to roztažení a zakřivení je pouze v pravé horní části.
Jenže jak to dorovnat! Trimrami to nastavím jen vertikálně nebo vystředím, dále mohu regulovat trimrem jas, potom jsou tu ještě R,G,B - Cut a R,G,B - driver ( to nevím k čemu by to bylo, ale to je zřejmě na vyvážení barev), těmi to asi nepůjde?
Hledal jsem to tu na fóru i na nete a nic jsem nenašel, ba dokonce ani schéma k této TV, to co je na uploadu to k této vůbec nesedí.Je tu něco jak se dostat do SM přes ovladač na Tesly, ale to nefunguje na této TV.Bylo to tuším červené+modré současně, potom prog - a vol +.Kdoví jestli nějaké SM má?
bobecek píše:Proč si myslíš, že to nepůjde, obraz byl před opravou naprosto v pohodě, ten lichoběžník by mi tam ani tolik nevadil, ale to zakřivení je hrozné!
bobecek píše:Obraz je podstatně lepší, zlomová čára tam není, sice vylezla trochu poduška, ale obraz potom je celkově tmavý, kde tedy potom je problém, ve zdroji?