kabelový set top box od UPC cinx 5000 a vaše zkušenosti sním

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
wiktor

kabelový set top box od UPC cinx 5000 a vaše zkušenosti sním

#1 Příspěvek od wiktor »

je to asi měsíc co jsem si nechal od upc udělat digitální kabelovku, dostal jsem od nich kabelový set top box cinx 5000, a hned pár dní nato sním začaly problémy měl jsem ho umístěný na dvd playeru a jeden den šel a druhý po zapnutí už obraz jen kostičkoval nebo se kousal, tak že jsem ho nakonec musel dát mimo dosah všech spotřebiču a až potom se obraz už nekousal nebo nekostičkoval, ale je tu i jiná závada někdy to jako když zamrzne nejdou na ovladači ani na přistroji přepnout kanály až po dvojím stisknutí tlačítek, a je taky dost citlivej na pohyb anteního kabelu stačí sním trošku pohnout a už začne kostičkovat obraz nebo zamrzne, a ted se začalo stávat že nepravidelně třeba po půl hodině nebo hodině se zasekává obraz a pomůže jen vytažení anteního kabelu, tak jsem chtěl zeptat jestli máte podobný zkušenosti stímto výrobkem koukal jsem do něj a ten čipset je opatlanej akorát nákou šedivou hmotou a nemá chladič
a ve zdroji jsou náký asi šmejd kondíky capxon tak jestli by to nemoh způsobovat zdroj.
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“