to ocom pises mi je jasne. zavada je vyriesena zrejme bol zly spoj na paskovom vodici ktory sa nachadza zo spodu hlavy farby nabehly obraz je cisty. inak take ze vycistit hlavy je samozrejmostou nie som zacinajuci a pritlacna kladka sfarbami nema nic..... inak sa hlada zavada ktora vznikla sam od seba alebo ktoru niekto sposobil tam sa musi brat do uvahy vsetko aj co nie je mozne
Naposledy upravil(a) tibi dne 21 bře 2008, 20:51, celkem upraveno 2 x.
Nastavuje se to nejlépe podle měřící kazety, zkušení to dokážou i podle známé nahrávky na normální kazetě. Postup se dá zjistit na nějakém školení za cca 1-2 dny za 1 500,- až 2 500,- Rozhodně to nelze bez základní znalosti funkce VCR a tady na netu.
plný suhlas s tým čo povedal mi-ro. ako ako prve by som vyčistil celu paskovú drahu (aj hlavy, a to poriadne, zvikne byt pripečený bordel na feritoch) potom skontroloval stav prítlačnej kladky, mno škoda že je to už z produkcie nových výrobkov, u starších je na spracovavanie farby samostatný obvod s príslušným trimrom kde sa dala nastaviť poloha taka aby boly farby na každom farebnom TV.
Budu-li moci, tak nepřijdu, ale nebudu-li moci, pak určitě přijdu