paměť DIMM
Moderátor: Moderátoři
paměť DIMM
Banda píše:ale nebudu jmenovat, nechci dělat reklamu.
Nevšiml jsem si že by v podmínkách Bastlírny byl zákaz odkazů na komerční adresy, proč taky. Tohle není přece server státní správy nebo veřejnoprávní médium, kde by se muselo formálně ctít (a pak reálně obcházet) alibistická pravidla pro rovný přístup na trh
Crifodo píše:Banda píše:ale nebudu jmenovat, nechci dělat reklamu.
Nevšiml jsem si že by v podmínkách Bastlírny byl zákaz odkazů na komerční adresy, proč taky. Tohle není přece server státní správy nebo veřejnoprávní médium, kde by se muselo formálně ctít (a pak reálně obcházet) alibistická pravidla pro rovný přístup na trh
Crifodo,děkuji za pochopení a jsem také toho názoru proč tady neuvést nějaký obchod kde to mají atd.Již kolikrát zde byly uvedeny prodejny s elektro materiálem a nikomu to neuškodilo,naopak to pomohlo zájemci.
To Banda:Takovou odpověď sem podruhé nepiš,to že si to mám najít sám vím, nejsem pako , adept.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Nevšiml jsem si že by v podmínkách Bastlírny byl zákaz odkazů na komerční adresy, proč taky. Tohle není přece server státní správy nebo veřejnoprávní médium, kde by se muselo formálně ctít (a pak reálně obcházet) alibistická pravidla pro rovný přístup na trh
Ano, viz např. dopředu vyhraná výběrová řízení, kdy se v lepším případě ti nejsilnější účastníci domluví, že příště vyhraje někdo jiný, aby se na všechny dostalo.
Jinak odkazy na komerční weby ničemu nevadí, naopak pokusy o spamování Bastlírny ze strany komerčních webů končí velmi rychle BANem, neboť sebechvála smrdí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]