paměť DIMM

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
adept

paměť DIMM

#1 Příspěvek od adept »

Zdravím,je možno ještě někde sehnat paměť 136 Mhz ? (DIMM 256).Adept
Banda

#2 Příspěvek od Banda »

Myslíš 133MHz (SDRAM PC133)?. Jistě, i nové v obchodě s výpočetní technikou, ale nebudu jmenovat, nechci dělat reklamu. :whistling:
DiGiCo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DiGiCo »

Určitě je možné tyto paměti sehnat, jak nové (docela draho), tak i starší přes inzerát...
adept

#4 Příspěvek od adept »

Banda píše:Myslíš 133MHz (SDRAM PC133)?. Jistě, i nové v obchodě s výpočetní technikou, ale nebudu jmenovat, nechci dělat reklamu. :whistling:

Ano to je ono,špatně jsem to napsal. :D Tak moc děkuji za odpověďi jdu to hledat
Crifodo

#5 Příspěvek od Crifodo »

Banda píše:ale nebudu jmenovat, nechci dělat reklamu. :whistling:

Nevšiml jsem si že by v podmínkách Bastlírny byl zákaz odkazů na komerční adresy, proč taky. Tohle není přece server státní správy nebo veřejnoprávní médium, kde by se muselo formálně ctít (a pak reálně obcházet) alibistická pravidla pro rovný přístup na trh :roll:
Banda

#6 Příspěvek od Banda »

To Crifodo: Znáš přece lidi. Člověk napíše tam a tam je to skvělý a hned se objeví plno hnidopichů, co budou rýpat, jestli tam třeba nepracuji apod, že zrovna upozorňuji na tu či onu prodejnu. A vypsat je všechny, aby to bylo spravedlivé to je nadlidský úkol. Navíc adept si musí najít sám tu vhodnou prodejnu podle ceny a dostupnosti.
Crifodo

#7 Příspěvek od Crifodo »

klidně napíšu že JK Eltra navíjí dobrý toroidy za dobrý ceny a že Bonton dodává kvalitní VHS kazety, kdybych tam pracoval tak bych ještě dodal že jsem na svoji firmu hrdej :twisted:
A komu se to nelíbí, ať doporučí jinou firmu, nebo ať si píchá hnidy, je mi to fuk :D
stepa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stepa »

to Banda: tys tady uz neco takovyho co popisujes videl? Pro me je to novinka 8O
adept

#9 Příspěvek od adept »

Crifodo píše:
Banda píše:ale nebudu jmenovat, nechci dělat reklamu. :whistling:

Nevšiml jsem si že by v podmínkách Bastlírny byl zákaz odkazů na komerční adresy, proč taky. Tohle není přece server státní správy nebo veřejnoprávní médium, kde by se muselo formálně ctít (a pak reálně obcházet) alibistická pravidla pro rovný přístup na trh :roll:

Crifodo,děkuji za pochopení a jsem také toho názoru proč tady neuvést nějaký obchod kde to mají atd.Již kolikrát zde byly uvedeny prodejny s elektro materiálem a nikomu to neuškodilo,naopak to pomohlo zájemci.

To Banda:Takovou odpověď sem podruhé nepiš,to že si to mám najít sám vím, nejsem pako , adept.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od ZdenekHQ »

Crifodo píše:Nevšiml jsem si že by v podmínkách Bastlírny byl zákaz odkazů na komerční adresy, proč taky. Tohle není přece server státní správy nebo veřejnoprávní médium, kde by se muselo formálně ctít (a pak reálně obcházet) alibistická pravidla pro rovný přístup na trh :roll:

Ano, viz např. dopředu vyhraná výběrová řízení, kdy se v lepším případě ti nejsilnější účastníci domluví, že příště vyhraje někdo jiný, aby se na všechny dostalo.

Jinak odkazy na komerční weby ničemu nevadí, naopak pokusy o spamování Bastlírny ze strany komerčních webů končí velmi rychle BANem, neboť sebechvála smrdí.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“