philips 21pt1542/58 stand-by

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
lovr

philips 21pt1542/58 stand-by

#1 Příspěvek od lovr »

Ahoj
Po oprave zdroje u televize philips 21pt1542/58 sl6.1 aa
nejde tato tv zapnout. Sviti pouze cervena kontrolka a vypada to ze je v rezimu stand-by.
Nema nekdo zkusenosti s touto zavadou nekde ve foru jsem cetl ze to ma spojitost s horizontalem a ze to je specifikum philipse.
san_jose
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od san_jose »

Já nevím, možná řeknu blbost. Pokud vypadá, že je ve st-by, není opravdu ve st-by a nechce zapnout ovladačem? Jednou to totiž se mnou pěkně vyje..lo. Možná i víckrát :lol:
lovr

#3 Příspěvek od lovr »

Bohuzel nejde ani tim ovladacem, ja zde ve foru cetl jedno podobne tema. Zcela jsem vsak nepochopil pointu.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jezevec »

Když chceš poradit, musíš napsat, cos kde naměřil, jinak je to věštění z křišťálové koule!!
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

Jsem odpojil horizontal propojkou 9420. Napeti ve zdroji jsou dle schematu. Kdyz horizontal pripojim zacne blikat dioda na TV a zreproduktoru se ozivaji nejake nizke prekvence. Tv nelze zapnout.

Reproduktor stichne po odpojeni kondenzatoru 2501
gumickar
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od gumickar »

Je dobrý budící T v horizontálu a jeho buzení? Pokud 100% ano, tak bych typnul VN trfo.
lovr

#7 Příspěvek od lovr »

Ten budi tranzistor v horizontalu odesel byl BUT11ax dal jsem tam misto nej BUT12. Zvlastni je ze se mne tam ten brum dostava asi ze zdroje. A ta napeti primaru zdroje jsou drobatko ponizena misto 5V mam 4.7V ,ale ta ostatni jsou o vice nez 1volt.
lovr

#8 Příspěvek od lovr »

Tak TV je opravena hodil jsem ji do popelnice dekuji vsem kteri se snazily mne pomoci i presto ze poznali ze nejsem opravar Elektroniky.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“