Mobilny internet s 3g sim kartou

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ccarloss

Mobilny internet s 3g sim kartou

#1 Příspěvek od ccarloss »

Mam mobilny inernet cez modem Huawei E220 do modemu sa vklada 3g sim karta.Mohol by som tu kartu v lozit napr. do mobilu,ktory podporuje 3g - takto by som mal pristup hoci kde a nie len doma.Nieje to nejakym sposobom zakazane pod nejakou pokutou.Vyhoda by bola v tom ze by som mal 10Gb v mobile za 1000 Sk/mesacne. Nevie niekto poradit pls.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Preco by to malo byt zakazane?
ccarloss

#3 Příspěvek od ccarloss »

No myslim,ze v zmluve som cital ze to do ineho zariadenia nemozem pouzit - este na to mrknem.
ccarloss

#4 Příspěvek od ccarloss »

Ucasnik nie je opravneny SIM kartu,prostrednictvom ktorej uziva Sluzbu pouzivat v inych zariadeniach ako v koncovych zariadeniach urcenzch na zabezpecenie komunikacie jednotlivej koncovej osoby /najmä modem,PDA a pod./ porusenie ustanoveni tohto pismena sa povazuje za zneuzivanie Sluzby.

Tak ja neviem moc tomu nechapem preto sa pytam.
dj_Paul

#5 Příspěvek od dj_Paul »

a ten modem si sebou vzít nemůžeš?
nejlepší ale bude,když se zeptáš operátora
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

Tak tohle slysim poprve, ja to tak normalne delam, SIMku z Huaweie kdyz potrebuju strcim do mobilu a volam, nebo ho pouzivam jako BT modem pro Palm.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Tym asi chcu povedat, ze v modeme a PDA to pouzivat mozes, ale nie v niecom, cim pripojis celu siet. Ale spytaj sa ich, nech ti to prelozia do normalnej reci :D
Stan3

#8 Příspěvek od Stan3 »

ccarloss píše:Mam mobilny inernet cez modem Huawei E220 do modemu sa vklada 3g sim karta.Mohol by som tu kartu v lozit napr. do mobilu,ktory podporuje 3g - takto by som mal pristup hoci kde a nie len doma.Nieje to nejakym sposobom zakazane pod nejakou pokutou.Vyhoda by bola v tom ze by som mal 10Gb v mobile za 1000 Sk/mesacne. Nevie niekto poradit pls.

Já jsem měl napřed mobil se SIM kartou pro net od T-mobile a pak jsem k NB koupil datovou kartu Opion. Přendal jsem SIM a jde to bez problémů. Připojoval jsem k tomu i další PC(NB jako router) a žádný problém.
ccarloss

#9 Příspěvek od ccarloss »

rnbw píše:Tym asi chcu povedat, ze v modeme a PDA to pouzivat mozes, ale nie v niecom, cim pripojis celu siet. Ale spytaj sa ich, nech ti to prelozia do normalnej reci :D

Ties som myslel ze jedine sa ich opytat. Ties mi mohli povedat,ze nemusim kupovat k voli mob.netu modem huawei ale tak mi povedali ked chcem net bez zaveskou,tak si musim kupit modem a potom aktivovat sluzbu /je to sranda/ No co uz dakujem za rady.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“