A to všetko preto, že som zanedbal krytie živých častí a v prístroji vlastnej výroby som sa šprtal pod napätím.
Potriasla mi rukou - priateľka elka
Moderátor: Moderátoři
Potriasla mi rukou - priateľka elka
A to všetko preto, že som zanedbal krytie živých častí a v prístroji vlastnej výroby som sa šprtal pod napätím.
- sambiliong
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:To se provádí svépomocí - buď induktorem na kličku, nebo nějakým vn trafem z televize - princip "Vyděržaj, pijaněr!!!"...![]()
![]()
"Vyděržaj, pijaněr!!!" tady mám originál verze "Pelíšky", už děda mě s tím očkoval. Asi věděl , proč.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
něco na tom bude, mě tím nikdo v mládí neočkoval a teď ve spocených rukách cítím i 24 V 50 Hz, nedejbože když chytnu dráty k telefonu....
nedávno mě kopnul nabitý kondík 230*1,41 V, pěkný macek a málem mě dávali masáž srdce ...
navíc dělám s napětím do 50 kV, takže pokud někdo dělá tuto vakcinaci profesionálně, tak bych se v zájmu zachování rodu přihlásil
To hrdlo nic není,představ si,že Ti ruka vyletí a náhodou potká obličej tchýně nebo nebo někoho jiného kdo Ti do toho kecá.ZdenekHQ píše:Kritickej okamžik nastává, když člověk reflexivním ucuknutím v okamžiku kopance urazí hrdlo u obrazovky...
Nemám zájem o korekci pravopisu.
-
Stan3