Skákání obrazu
Moderátor: Moderátoři
-
LadaW
Skákání obrazu
-
LadaW
-
LadaW
JJ to máš pravdu, ale zase je 3x dražší než ten oddělovač. Kupovat 3ks za 3000,- Kč je celkem drahá sranda. Myslel jsem jestli neexistuje nějaký levnější.bu2520 píše:jo ty s trafem přenesou klasický kompozitní videosignál a jen tak jsem zadal do seznamu dotaz a šup na prvním místě optoizolátor v GME http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=755-127
-
LadaW
Může se prosím zeptat, co je nestabilní synchronizace? Děkujibu2520 píše:jak říkám, pokud je úroveň videosignálu dostatečná tak ten levný odělovač postačí , pokud ale ne , musela by se nějak zvýšit , problém je v tom že bezpečnostní kamery mají výstupní úroveň 1V ale domácí elektronika tuším od 1,75V tak záleží na tom na co je stavěný ten videoserver . Pokud by to nesedělo projeví se t ov lepším případě snížením kontrastu a v horším nestabilní synchronizací.
Žádnej oddělovač nepotřebuješ. Je to sice napájeno z jednoho místa, ale ne střídavým napětím, ale stejnosměrným po usměrnění. Problém bude spíše v tom, že signál prolézá tam, kde nemá, takže špatná blokace (filtrace) atd. Jednoznačně na stížnost u dodavatele zařizení a jeho kontrolu toho zařízení. Závada může být jen na jedné kameře. Chce to prostě zkoušet napřed přehodit a případně kamery postupně zkušebně napájet jen ze záložního zdroje nebo externí baterky.
Jinak ten problém co popisujete , je běžný není to mýtus a vada zařízení. S " chlapíkem" bych nesouhlasil jen v tom že problém vzniká na jedné fázi moje zkušenost je naopak v různých fázích kdy díky fázovému posunu vzniká na groundech rozdílný potenciál. Obdobně musí často řešit anténáři STA stejný problém , aniž by bylo nějaké zařízení vadné.
-
LadasW
Tak to bude přesně ono, je to z bezpečnostních kamer, ale signál je v celku bezproblémový a vedený na maximálně 15m. Zkusím tedy ty oddělovače za 250 a uvidíme.bu2520 píše:nestabilní synchronizace se projevuje tím, že se obraz neustálí na obrazovce.
Jinak ten problém co popisujete , je běžný není to mýtus a vada zařízení. S " chlapíkem" bych nesouhlasil jen v tom že problém vzniká na jedné fázi moje zkušenost je naopak v různých fázích kdy díky fázovému posunu vzniká na groundech rozdílný potenciál. Obdobně musí často řešit anténáři STA stejný problém , aniž by bylo nějaké zařízení vadné.
-
LadasW
-
LadasW
na galvanických oddělovačích by trafa měli být součástí to že mají na na vstup i výstup oddělené vinutí je právě to oddělení. Je to dosti běžný problém , zrovna nedávno jsem ho stejným způsobem opět řešilLadasW píše: Taky mě mate proč je tam 2x12V to k tomu musím koupit ještě dvě trafa? Tedy šest traf? To se mi trochu nezdá... neexistuje nějaké méně nesmyslné řešení?
-
LadasW
A jaké je tedy řešení?bu2520 píše:na galvanických oddělovačích by trafa měli být součástí to že mají na na vstup i výstup oddělené vinutí je právě to oddělení. Je to dosti běžný problém , zrovna nedávno jsem ho stejným způsobem opět řešilLadasW píše: Taky mě mate proč je tam 2x12V to k tomu musím koupit ještě dvě trafa? Tedy šest traf? To se mi trochu nezdá... neexistuje nějaké méně nesmyslné řešení?