TENSAI TCT 56-HX
Moderátor: Moderátoři
TENSAI TCT 56-HX
PS: TENSAI to je kua znacka cely den som bruzdal po nete a nic, aspon to sasko ak by som vedel
durkovic píše:tak vymen tie dva elyty + tu zenerku , prejdi okolite sučiastky, poprípade horizontal a vertikal a ich koncove trandy a pak to daj do elektriky čo to spravi , myslim že už viac nemôžeš stratit, ešte by som pozrel na pozistor v zdroji
Mile rad by som vymenil tu zenerku len neviem co je zac, je uplne fprdely, preto shanam schemu.
lalibook píše:durkovic píše:tak vymen tie dva elyty + tu zenerku , prejdi okolite sučiastky, poprípade horizontal a vertikal a ich koncove trandy a pak to daj do elektriky čo to spravi , myslim že už viac nemôžeš stratit, ešte by som pozrel na pozistor v zdroji
Mile rad by som vymenil tu zenerku len neviem co je zac, je uplne fprdely, preto shanam schemu.
aha njn snad sa u niekoho najde
To Killroy: pls kukni ten zdroj. Na jednej fotke su vidiet elity co som menil.
Dufam ze sa uz niekto z Vas stretol s touto TV, podla fotiek ju spozna a bude tak dobry ze posle schema.
Dikes.
- Přílohy
-
tv.JPG- (85.36 KiB) Staženo 95 x
-
zenerka MB.JPG- (119.53 KiB) Staženo 149 x
-
zdroj.JPG- (86.08 KiB) Staženo 166 x
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Mysteri píše:Stiahni Ug2. Ak nebude zmena, ešte môže byť závada na RGB doske - bez napätia 12V alebo 200V.
UG2 som stiahol uplne, zmena je jedine taka ze tie pasy su vidiet slabsie a hned som pomeral napetia, tu su R-2,42V, G-2,50V, B-2,52V.
12V - 11,38V a 200V - 193V.
Hmmm?