MP 4 player

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Saturn

MP 4 player

#1 Příspěvek od Saturn »

Pořídil jsem si mp přehrávač typu MP4 player (8GB), ale nejede. Při připojení na PC ho počítač detekuje a chce pro něj ovladače, vlastní přehrávač ale nereaguje, displej nesvítí.
Možná by stačilo přehrát firmware, a proto se obracím s prosbou na fórum. Jedná se o starší kousek a nic pro něj nemám. Nemá někdo ovladače pro tento typ, anebo odkaz na web?
Díky předem za každou informaci.
Saturn.
Přílohy
player.jpg
(128.16 KiB) Staženo 127 x
Pěkný den přeje všem
Saturn
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Koukni se tady - http://www.mympxplayer.org/how-to-update-the-firmware-for-your-mp3-mp4-player-vt46.html - Dole je odkaz na stránku s firmware pro přehrávače.
paveltl

#3 Příspěvek od paveltl »

Přesně ten samý problém mám s jiným přehrávačem. Je to způsobeno tím že do něj byl nahráj jiný firmware.
Pokud víš jaký tam byl původně (nestačí jen ver: 9.0.50 ale potřebuješ znát hlavně identifikaci - třeba LSD_9101_20) tak jej ještě musíš najít. Oni totiž můžou vypadat úplně stejně a mít jen jiný identifikátor hardware a už tam nový firmware nefunguje.
Pokud ale netušíš co tam bylo původně, tak tě čeká hodně práce. Otázkou je kolikrát půjde přehrát firmware v zařízení, než se zablokuje.
Saturn

#4 Příspěvek od Saturn »

For paveltl: To jsi mě vyděsil přímo k smrti, neboť opravdu nevím jaký firmware tam původně byl, v tomto stavu jsem jej dostal. Vyděsil jsi mne také tím, že počet přehrátí je limitován. Snad se něco dozvím po otevření přístroje z jeho typu apod.
S výsledkem se ozvu, držte palce.
Saturn.
Pěkný den přeje všem
Saturn
Filda

#5 Příspěvek od Filda »

Já myslím že to limitované není ................ spíš to, když tam nahraješ jiný, špatný firmware, přehrávač přestane s PC komunikovat a už tam další firmware nedostaneš.
Saturn

#6 Příspěvek od Saturn »

4: Filda Myslel jsem, že firmware lze smazat a nahrát nový, v optimálním případě přehrát přímo starý firmware novým.
Saturn.
Pěkný den přeje všem
Saturn
Filda

#7 Příspěvek od Filda »

Saturn píše:4: Filda Myslel jsem, že firmware lze smazat a nahrát nový, v optimálním případě přehrát přímo starý firmware novým.
Saturn.

jj to jde ....... ale to, že přehrávač komunikuje s PC obstarává firmware ne? Vím že už to tu několikrát bylo...... někdo přehrával firmware - ten nový nejel a přehrávač přestal s PC komunikovat (tzn další (nový nebo starý) firmwar tam už nijak nenahraješ). Ty máš štěstí že pořád komunikuje (máš aspoň nějakou naději) :D
paveltl

#8 Příspěvek od paveltl »

Saturn: nevím možná počet přehrání firmwaru není nijak omezen, ale nehodlám to zkoušet na vlasním zařízení. Firmware je v jiné paměti než je pro záznam dat, a někdy to bývá omezeno a jindy ne. Nevím jak jsou na tom zrovna tyhle přehrávače.

Mě právě lehla paměť a pak už šla naformátovat jen na 2GB i když přehrávač má 8GB. Takže jsem si nechal poradit od "odborníků" a přehrál tam nový firmware. Naštěstí jsem si původní popis napsal a vím co tam patří.
Takže jsem si do zařízení Lisong nahrál firmware pro S1 (výrobce i číslo firmwaru seděli a když mi to poradili ....). To že se jedná o úplně jiné zařízení jsem zjistil až když přehrávač přestal fungoval a já hledal na netu podrobnosti. Našel jsem si firmware pro Lisong, jen s jiným LSD a bohužel ani ten nefunguje. Podle obrázku je z vnějšku úplně stejný, jen je uvnitř použit jiný procesor a jiná paměť.
Takže teď už o těch firmwarech něco vím, bohužel pozdě. Kdybych tohle věděl předem tak bych ten firmware nikdy nepřehrával. Jenže předtím jsem o tom nevěděl nic a nechal si poradit od těch co jim to běhá.
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Pocet obmedzeny nie je - teda je, ale je to urcite aspon 1000 (dnes uz tak 10 az 100-krat tolko).
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“