LCD Hyundai W241D
Moderátor: Moderátoři
LCD Hyundai W241D
RadekB píše:LCD nejsou smejdici, smejdici jsou nektere znacky. hyunday, AOC, Benq a LG patri mezi nejvetsi.
Potreba se pouhlidnout po lepsich znackach, napr. NEC, EIZO apod...
Hmm, ale ne kazdej ma na to aby mel doma LCD od NEC nebo EIZO
Jinak jakmile je vec v zaruce tak reklamovat a nehrabat se v tom
drabek06 píše:RadekB píše:LCD nejsou smejdici, smejdici jsou nektere znacky. hyunday, AOC, Benq a LG patri mezi nejvetsi.
Sorry, ale nez mit doma 3 krumple vecne na reklamacich, to radeji jeden poradnej.
Ale uznavam, ze to je vec nazoru. Na druhe strane kazdej si stezuje jak vsechno nicnevydrzi, jak je to po dvou letech na odpis ale kvalitni (byt drazsi) vyrobek si nikdo nekoupi.
Abych to shrnul - Na AOC LCDcka jsme se nachali premluvit jen jednou, slo o 5 ks na vyrobni linku, podsviceni katastrofa, obraz des. Zivotnost - 3 na zaruku reklamace (1 dokonce 2x). Ted jsou tam obycejny NECy a je klid.
Znacka AOC, LG a Hyunday me nesmi na prodejnu , dilnu ani jinam.
RadekB píše:drabek06 píše:RadekB píše:LCD nejsou smejdici, smejdici jsou nektere znacky. hyunday, AOC, Benq a LG patri mezi nejvetsi.
Sorry, ale nez mit doma 3 krumple vecne na reklamacich, to radeji jeden poradnej.
Ale uznavam, ze to je vec nazoru. Na druhe strane kazdej si stezuje jak vsechno nicnevydrzi, jak je to po dvou letech na odpis ale kvalitni (byt drazsi) vyrobek si nikdo nekoupi.
Abych to shrnul - Na AOC LCDcka jsme se nachali premluvit jen jednou, slo o 5 ks na vyrobni linku, podsviceni katastrofa, obraz des. Zivotnost - 3 na zaruku reklamace (1 dokonce 2x). Ted jsou tam obycejny NECy a je klid.
Znacka AOC, LG a Hyunday me nesmi na prodejnu , dilnu ani jinam.
Njn, 3x reklamace, me to prijde jako pekna nahoda. Obcas se to stava. Sam mam doma 19" LCD, byl taky drazsi a sem spokojenej a zatim s nim nic neni. Jinak ja bych si taky nekoupil nic podobnyho jako je AOC, Neovo, Hyundai, Benq atd. . . Ale zrovna veci od LG bych se nebal a to nepisu jen proto ze mam doma od nich monitor . . .
drabek06 píše: Sam mam doma 19" LCD, byl taky drazsi a sem spokojenej a zatim s nim nic neni.yundai, Benq atd. . . Ale zrovna veci od LG bych se nebal a to nepisu jen proto ze mam doma od nich monitor . . .
Jaky mas doma monitor? Co ma sproti NEOVU? Vzdyd kvalitni monitory zas tak drahe nejsou. JSem treba priznivcem Samsungu. Eizo je hodne drahe. Jejich CRT byly opravdu hoooodne kvalitni. U LCD bych za ne ruku do ohne nedal. Zajimave je ze se mi zda ze BENQ jde v elektronice takou jakousi jinou cestou. Proste vetsinma znacek je udelana temer stejne ale tento je na prvni pohled jiny.
rezis píše:drabek06 píše: Sam mam doma 19" LCD, byl taky drazsi a sem spokojenej a zatim s nim nic neni.yundai, Benq atd. . . Ale zrovna veci od LG bych se nebal a to nepisu jen proto ze mam doma od nich monitor . . .
Jaky mas doma monitor? Co ma sproti NEOVU? Vzdyd kvalitni monitory zas tak drahe nejsou. JSem treba priznivcem Samsungu. Eizo je hodne drahe. Jejich CRT byly opravdu hoooodne kvalitni. U LCD bych za ne ruku do ohne nedal. Zajimave je ze se mi zda ze BENQ jde v elektronice takou jakousi jinou cestou. Proste vetsinma znacek je udelana temer stejne ale tento je na prvni pohled jiny.
Aaaa, zapomnel sem to tam dopsat