GPS v PDA a obraz v notebooku

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
breta1

GPS v PDA a obraz v notebooku

#1 Příspěvek od breta1 »

Teď se asi ptám na hroznou hovadinu - lze principiálně z PDA, kde je vestavěný modul GPS a spuštěn TOM-TOM, přes nějaký úžasný software vyvést přes systémový konektor PDA signál, který uděká kopii současného zobrazení na PDA do netebooku - jednoduše aby to, co je v TOM TOM právě zobrazováno na displeji PDA bylo současně na obrazovce noťasu?
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Mozna nejaka takova aplikace existuje. Neco jako jsou VNC klony, nebo vzdalena sprava ve winech, akorat to asi nebude na systemovym konektoru, ale spis prec TCPIP (WiFI) spojeni. Mam dojem, ze kamoc mel neco takovyho ve svym PDAcku akorat opacne, pripojoval se z nej vzdalene na server pres tu vzdalenou plochu. Kdybys mel v PDAcku winy, asi by to bylo snazsi.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stepa »

Ta druha varianta od forbiddena je neporovnatelne jednodussi, nez ta prvni, co shani bretta1.

Zatim jsem o zadne takove aplikaci neslysel(mozna proto, ze jsem ji neshanel)...asi budes muset porhnat klicova hesla strejdou googlem.

BTW nebude snazsi(a levnejsi) poridit za cca litr jety GPS prijimac do USB? Mel bys to rovnou na noutu...odpada ti spousta problemu.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Artaban001

#4 Příspěvek od Artaban001 »

Teď nedávno jsem viděl někde TV kartu od Averu kombinovanou s GPS za cca 1500Kč (tv jen digital)
breta1

#5 Příspěvek od breta1 »

stepa píše:Ta druha varianta od forbiddena je neporovnatelne jednodussi, nez ta prvni, co shani bretta1.

Zatim jsem o zadne takove aplikaci neslysel(mozna proto, ze jsem ji neshanel)...asi budes muset porhnat klicova hesla strejdou googlem.

BTW nebude snazsi(a levnejsi) poridit za cca litr jety GPS prijimac do USB? Mel bys to rovnou na noutu...odpada ti spousta problemu.

To by asi nešlo, protože TOM TOM, který mám v PDA, nebude chodit v noťasu. Ty externí GPS do USB mají svůj navigační soft..
stepa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stepa »

Dalsi vec, ktera me napada je PDA s VGA vystupem a poustet to do noutu(TV karta).
breta1

#7 Příspěvek od breta1 »

stepa píše:Dalsi vec, ktera me napada je PDA s VGA vystupem a poustet to do noutu(TV karta).

Takové PDA existují?
stepa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stepa »

No jasny, sice nevim kolik jich je(asi moc ne), ale muj Axik(rozumej Dell Axim x51v) to umi. Staci k tomu pouze propojovaci kabel ze systemoveho konektoru na D-SUB, zapnes volbu v nastaveni a jedes na externi monitor. Je to celkem dobra featura.
Standa99

#9 Příspěvek od Standa99 »

Umi to My mobiler http://www.mymobiler.com/ . Je tam mirne zpozdeni, ale jde to dat i na fullscreen.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“