Grundig CUC5303 chyba
Moderátor: Moderátoři
Grundig CUC5303 chyba
Mam televizor Grundig CUC5303 a po dakom case zacal strajkovat. Najprv prestalo fungovat DO. Neskor zacal mrznut televizor (po zapnuti isiel bez problemov a po dakom case sa zablokoval a neslo prepinat ani ovladat volume). A nakoniec sa dostal do stadia kde hned po zapnuti naskoci prvy kanal a neda sa s tym nic robit. Ako provizorium som napriamo zapol vstup zo SCARTu a napojil video kde sa prepinali programy a volume som vyriesil potenciometrom hned pred koncovym zosilnovacom. Doteraz to vyhovovalo ale uz zacina odchadzat aj to video (ma uz svoje roky) a aj tak zavadza. Vedel by mi dakto poradit v com moze byt chyba televizora? Cely je riadeny IO ST6326. skusal som ho resetnut naco reagoval ale problem ostaval nadalej, meral som napajacie napatia ale su vsetky OK, hral som sa aj s kapacitnym trimrom ale jedina zmena bola posun c.1 a nazvu programu. Po dotyku na vstupe XTAL obraz zacinal vypinat z coho usudzujem ze kristal kmita (nemam ho cim zmerat bohuzial). Tak uz neviem v com moze byt problem. Ak dakto vie nech napise.
Vopred dakujem.
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
Ivan
-
Návštěvník
Ale v té problém nebude.