PNP tranzistorové pole
Moderátor: Moderátoři
PNP tranzistorové pole
sháním nějaké pole PNP darlingtonových tranzistorů. Čím více v jednom pouzdře (minimálně 8), tím lépe.
Potřebuji spínat 12V prvky pomocí 3.3V logiky. Ty prvky mají společnou zem, proto potřebuji PNP.
Anglicky známé jako např. 8-Channel Source Drivers. V GM a GES jsem nic nenašel, objednání z ciziny mi nevadí.
Díky, Milo
(taky když jsem je potřeboval poprvé, tak jsem jejich hledáním strávil hodiny... Pokud budeš potřebovat kontakt na prodej u nás, zamailuj.).
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Přidám podmínku - musí to být běžnej typ na skladě GME,GES nebo SOS Brno ( http://www.soselectronic.cz ).
ULN2003 prošel, pořád lepší 7 než 6...
Mimochodem, sice to bude OT, ale v poslední době máte šťastnou ruku - potřebuju A/D převodník se seriovým výstupem, pouzdro DIP-8 nebo libovolně velký klasický SMD ( ne ty "nitě" s roztečí 0.6mm) a minimálně 2 vstupy. Samozřejmě platí podmínka běžné dostupnosti. Rychlost převodu minimálně 20Ksps. Můj tip je ADC08831 , ale třeba znáte něco s lepším rozlišení. Do 200Kč s DPH.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Marie Fůrie
ZdenekHQ píše:Mimochodem, sice to bude OT, ale v poslední době máte šťastnou ruku - potřebuju A/D převodník se seriovým výstupem, pouzdro DIP-8 nebo libovolně velký klasický SMD ( ne ty "nitě" s roztečí 0.6mm) a minimálně 2 vstupy. Samozřejmě platí podmínka běžné dostupnosti. Rychlost převodu minimálně 20Ksps. Můj tip je ADC08831 , ale třeba znáte něco s lepším rozlišení. Do 200Kč s DPH.
ADC08831 je jednokanálový, dvojkanálový je ADC08832.
Co třeba ADS7841? (12bit, 4kanály)