TV Thomson 29DX400
Moderátor: Moderátoři
TV Thomson 29DX400
Ešte dodávam-VN nabieha normálne.
No,abych pravdu řekl,tak Thomsony mi nikdy nějak nepřirostly k srdci a taky jsem jich moc nedělal. Tuto závadu bych na vychylovačky netipoval. Nemá ZV z VN trafa?kondik píše:thomson má ochranu na ochranu, našťastie ich toľko nerobím. popros gumickara ten bude vediet.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Zkus odstranit cívku v napajení žhavení. Dej tam jen propojku. Cívka není na desce obrazovky ale na rozkl. desce.nidoh píše:Vďaka za diskuziu.Ale zdá sa,že skutočne obrazovka javí už dosť nabehaných hodín,tak trvá dlhšie než sa RGB proc.vysporiada s optimalizovaním kat.prúdov.To by vysvetlovalo opozdenie nábehu.Myslím,že čas asi 1-1,5 min.nábehu,je menší problém,než prípadná výmena obrazovky.
Co se týká vychylovaček,tak pokud by na nich byla závada buď by to nenaběhlo vůbec nebo by po naběhnutí byla vada v geometrii obrazu-/lichoběžníkový obraz/.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Zavadu bych musel vidět a poměřit určité věci. Takhle na dalku to mlůže být cokoliv. K těm vychylovačkám.... kdysi sem měl takovouhle zavadu přímo na konektoru vychylovaček. Uplně stejně se to projevovalo.pajosek2 píše:Možná mi to nedochází,ale nedokážu si představit,jak by ttuto závadu způsobovala obrazovka. Při zapnutí telka musí naběhnout a počkat až se obrazovka nažhaví.Potom je možno zjistit její stav.Jak by ta elektronika hned po zapnutí zjistila,že je obrazovka v háji si neumím představit.Ovšem možná mi něco uniká,tak jestli to někdo ví,tak se rád nechám poučit.
Co se týká vychylovaček,tak pokud by na nich byla závada buď by to nenaběhlo vůbec nebo by po naběhnutí byla vada v geometrii obrazu-/lichoběžníkový obraz/.