Máte někdo zkušenosti s voláním přes Skype ve Vistách?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jenys
Kontaktovat uživatele:

Máte někdo zkušenosti s voláním přes Skype ve Vistách?

#1 Příspěvek od Jenys »

Jedná se mi o to, že zvuk ze Skype ve Vistách zlobí, není čistý, šumy, občas zkreslující pískání, hučení, jak když ladíš rádio a zvuk je zahuhlaný. Jedná se o notebook Fujitsu a už několikrát jsme Visty přeinstalovávali. Někdy se nám podařilo, že to docela makalo, ale pak to zase začalo zlobit. Problém je evidentně na straně notebooku, ale nevím zda přímo notebooku, a nebo Vist, čí přímo Skype. Vše jsme zkoušeli přeinstalovat. Notebook je napojen na UPC Internet. Přesnou konfiguraci notebooku neznám, je to přítelkyně.
Tak jestli někdo nezná něco podobného. Děkuji moc. :D
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
jardajar

#2 Příspěvek od jardajar »

Mě to tohle dělalo i na XP, ale bylo to většinou netem. Na Vistě (bussiness) skype mam a není problém. Používá interní mikrofon notebooku?
vrky

#3 Příspěvek od vrky »

Dost záleži na rychlosti připojení. Stává se že jeden PC má horší připojení a už je to znát u obou.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jenys »

Jardajare děkuji za snahu, ale jen jak to odstranit, někdy je to neúnosné, skoro nic neslyším a ten huhlavý zvuk je blbej, já pak skoro nerozumím.
Jednu dobu nám to chodilo celkem v pohodě, tak budeme muset nějak experimentovat. Zkoušeli jsme ICQ, ale tam mi to nechodí. :cry:
Naposledy upravil(a) Jenys dne 04 říj 2008, 19:59, celkem upraveno 2 x.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jenys »

vrky píše:Dost záleži na rychlosti připojení. Stává se že jeden PC má horší připojení a už je to znát u obou.

Tím to asi nebude, horší připojení mám já a já když zkusím volat jinému, tak je to dobré. Zlobí to jen přítelkyni i u ostatních účastníků, to rušení a hluky má jen ona. Jestli to nemůže dělat právě to UPC, snad jedině přivolat servisáka. Ale mají to doma rozdělené na tři PC a ostatním to nezlobí, jen ten noťas. Jo a co je tam divné, že napájecí zdroj brumí do PC, když se vyndá, ztichne to, ale skype má stále to rušení.
Cust

#6 Příspěvek od Cust »

zkusil bych to bez zapnuté nabíječky, prostě jen tak s baterkou
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jenys »

Cust píše:zkusil bych to bez zapnuté nabíječky, prostě jen tak s baterkou

Ale já výše píšu, že i když odpojím nabiječku, stejně to ruší, jen zmizí brum, ten problém bude někde jinde, ale kdež :roll: :?:
Cust

#8 Příspěvek od Cust »

AHA, promiň
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“