HITACHI - SR - 502 (servisní manuál, schéma, měřící body)

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
otec
Kontaktovat uživatele:

HITACHI - SR - 502 (servisní manuál, schéma, měřící body)

#1 Příspěvek od otec »

Zdravím lidi. Mám AM/FM receiver Hitachi SR-502, funguje to celý kromě NF a vapadává zdroj. :cry: Potřebuju schéma a manuál. Pokud ho někdo máte nebo víte kde ho sehnat, tak mi ho pls pošlete. :wink: Možná odměna, nebo výměna za něco co potřebujete vy. DÍKY (nebo prodám, původní cena 3500$ . CENA DOHODOU:!: :!: :!: :!: :!: )
stepa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stepa »

Neprepisknul si to krapet s tou cenou?

Jinak...kdo hleda, ten najde, kdo nehleda, MUSI cekat, az to za nej nekdo najde. A vic vykricniku ti k prodeji, pripadne pomoci nepomuze. :P

mel by to byt manual i schema(musis se regnout):
http://www.clubdediagramas.com/archivo/audio-equipos-de-musica-amplificadores-reproductores-etc-a7/hitachi-m145/sr-302-502-pdf-f2983.html
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
otec
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od otec »

stepa píše:Neprepisknul si to krapet s tou cenou?

Díky za helpnutí. :wink: Ta cena není přepísknutá. Na netu se to normálně prodává za 63000Kč. :twisted: Díval jsi se kolik se platí za tu registraci?

Trvání od ji membresia
$ 36 prohlídka pro 1 rok.
$ 66 prohlídka pro 2 roky. 2 měsíců od daru!!!
$ 150 prohlídka pro 5 roků. 10 měsíců od daru!!! :evil:

PROSÍM TĚ A TY TAM NEJSI REGNUTEJ? NECHCEŠ TO STÁHNOUT? KILO TI POŠLU. Nebudu se registrovat kvůli jednomu schématu.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stepa »

Ja tam regnutej nejsem...myslel jsem ze to je zdarma, alespon tady to pisou:
http://www.clubdediagramas.com/mi_cuenta/login.php?redir=servicios%2Fdescargar.php%3Ffile_id%3D2983

Usuzoval jsem z tohohle:
Regístrese gratis

Ale asi tomu tak neni.

Takze ti nepomuzu :cry:
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Jestli Ti není líto 400,- Kč, zadej do vyhledávacího okénka na stránce www.manualy.cz kombinaci " SR-502 " a objednej si to - udělal jsem to s jedním starším TECHNICSem stejně a nelituju. Pozor, mě to vyhodilo 2 možnosti - jedna je nějaký Goldstar TSR-502 (ta první uvedená), teprve na druhém místě mi vyběhl Tvůj "chitačíí"... Dodání trvá cca 14 dní - objednávají to jako hřebínkově svázanou kopii z nějakého archívu v Německu, proto ta cena...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
otec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od otec »

No to je sice hezký, ale jakmile klikneš na ten odkaz, tak to hodí to co už jsem psal... :( Nevíš kde jinde se to dá sehnat? :P
otec
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od otec »

EKKAR píše:Jestli Ti není líto 400,- Kč, zadej do vyhledávacího okénka na stránce www.manualy.cz kombinaci " SR-502 " a objednej si to - udělal jsem to s jedním starším TECHNICSem stejně a nelituju. Pozor, mě to vyhodilo 2 možnosti - jedna je nějaký Goldstar TSR-502 (ta první uvedená), teprve na druhém místě mi vyběhl Tvůj "chitačíí"... Dodání trvá cca 14 dní - objednávají to jako hřebínkově svázanou kopii z nějakého archívu v Německu, proto ta cena...

TAK JSEM SI TO OBJEDNAL. :wink: 400Kč není tolik. DANKE!
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Nemáš zač - když to pomůže, za ty prachy to stojí...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
stepa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stepa »

No myslim si ze pri te cene Hitašiho jsou 400 celkem zanedbatelna castka. Ted to jeste opravit. At se zadari.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“