Zdroj z videa

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
andyn

Zdroj z videa

#1 Příspěvek od andyn »

Ahoj chcem sa spytat taku asi hlupu otazku že čo sa stane ked mam spínaní zdroj z videa a odpojím všetky sučiastky čo su spojene zo sekundarom imulzneho trafa nameram na sekundare niečo?asi nie však lebo ten zdroj nejde ale na primarnej strane napetie je meral som ho na trandaku MOSfet aj na trafe je ale na sekundare nic nechapem tomu dakujem za rady
proel64
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od proel64 »

Ak sa chces zaoberat imp.zdrojom doporucujem v prvom rade prebrat nejaku teoriu o fungovani takehoto zdroja-na nete iste najdes aby si sa vyvaroval prip.urazu.Ak by si fakt urobil to co pises tak ten zdroj samozrejme nepojde.Na sekundari si totiz obvody,ktore maju za ulohu nastartovat tento zdroj a po nastartovani stabilizovat napatie na sekundare.Sekundarna cast je prepojena z primarom optoclenom.Ten tvoj zdroj ma asi problem so startom-skontroluj ci nejsu nafuknute elyty a premeraj vsetky diody na sekundare.Moze byt zavada aj niekde dalej vo videu-skrat,a zdroj tym padom nenabehne....
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Adko22 či andyne,

zřejmě ten dotaz souvisí s tímto vláknem, takže se tam hezky vrať a nedělej nám tady binec.

http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ht=#182594

LOCK
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Zamčeno

Zpět na „Poradna“