Thomson chassis ITC008
Moderátor: Moderátoři
Thomson chassis ITC008
ICE píše:Zdravím, televizor neladí, obrazovka zrní. Při spuštění ladění jsou na sběrnici kanálového voliče pulzy, ale nemění se. Jinak na TV vše funguje jak má. Může to být EEPROMkou? V SM jsem volbu kanal. voliče, nebo něco podobného nenašel.
najdi si kde je kanalovy volic a kousek od toho je kondiky asi dva, vymenit a jde to
ICE píše:Zdravím, televizor neladí, obrazovka zrní. Při spuštění ladění jsou na sběrnici kanálového voliče pulzy, ale nemění se. Jinak na TV vše funguje jak má. Může to být EEPROMkou? V SM jsem volbu kanal. voliče, nebo něco podobného nenašel.
Skontroluj napätia na tuner, ak sú v poriadku, tak bude asi vadný šváb v tuneri. Isto to nebude kondík ani ďaleko od neho
Mysteri píše:Skontroluj napätia na tuner, ak sú v poriadku, tak bude asi vadný šváb v tuneri. Isto to nebude kondík ani ďaleko od nehoAk máš EPROM, tak ju vymeň. Ak chyba ladenia je v nej, tak po výmene Ti to ladiť bude, akurát budeš musieť nastaviť ostatné parametre v SM.
Tak jsem se dneska k televizoru opět dostal a televizor je opraven, dík za radu, byl vadný R-10 Ohm napájení 5V pro tuner. Nějak mě zmátlo, že na ostatních pinech je taky 5V.