Outlook2007 - zatím docela zklamání
Moderátor: Moderátoři
Outlook2007 - zatím docela zklamání
Koupena krabicová verze za docela těžký prachy.
Takže jsem se těšil na hodně muziky.
Outlook používám opravdu hodně - pošta, vedení pracovních záznamů
už mnoho let, takže přes Hledání rychle najdu co potřebuju.
Ovšem dost mě ten výtvor nas.al. Nejradši bych se vrátil ke starému.
Nepočítám to, že se mi celým balíkem lehce zpomalil PC.
Co mě např. dost štve jsou 2 věci.
Nejvíc problémy s češtinou v příchozí poště. Zde se někdo ptá na zcela stejný problém. Na to kódování jsem nezávisle přišel taky, ale hodně to otravuje a navíc když tu zprávu pak otevřu znovu, je to zase stejný.
Zde je odkaz
http://usenet.jyxo.cz/microsoft.public. ... znaky.html
2. věc je ta, že většinu pošty hodí do Spamu, přestože je od českého odesílatele. Přestože dám Neoznačovat jako spam, považovat emailovou adresu jako důvěryhodnou atd. udělá to příště znova!!! Vrchol všeho je, když je to pošta od šéfa. To určitě nepotěší. Budu asi muset tu slavnou ochranu vypnout.
Billovi bych to i odpustil, neměl chuť mu rozšlapat brýle, ale to by ten skvost nesměl stát kolem 14litrů, maximálně být přílohou časopisu na CD nebo jako Freeware.
Opravdu nemám čas strávit půlku dne řešením takových prkotin, které jsem nečekal, že budou dělat problém. Pokud máte někdo s tímhle nějakou zkušenost prosím o radu.
A kutilmile - nelituju tě
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Lukas-Peca píše:Já nevím jak vám, ale mně se s Open Office pracuje příšerně. Umělá inteligence byla posunuta do té roviny, že program sám upravuje text, nicméně přesně opačně, než jak by se to hodilo uživateli - a samozřejmě to nejde nijak normálně vypnout. Nastavení to asi nerado mění, protože při úpravě něčeho ve volbách se to na dokumentu často vůbec neprojeví. O práci s OOo se mi zdají noční můry. ZLATÉ OFFICE 2000.
Hm, asi pouzivam jiny OO nez ty.