Transiwatt 140 studio
Moderátor: Moderátoři
Transiwatt 140 studio
- cyberspy
- Kontaktovat uživatele:
Marek67 píše:Zdravím pánové, mám problém s tímto zesilovačem hraje mi pouze levý kanál.Zkoušel jsem odpojovat a připojovat pojistky těch konců(2,5A) a při připojení pravýho kanálu v repro R lupne.Kde mám hledat problém už v předzesilovači? komplementární dvojici konce jsem pro jistotu měnil.Jsem v elektronice nováček díky předem za rady a informace.
sorry za OT ale nekces ho predat ?
www.pctuning.sk
cyberspy píše:Marek67 píše:Zdravím pánové, mám problém s tímto zesilovačem hraje mi pouze levý kanál.Zkoušel jsem odpojovat a připojovat pojistky těch konců(2,5A) a při připojení pravýho kanálu v repro R lupne.Kde mám hledat problém už v předzesilovači? komplementární dvojici konce jsem pro jistotu měnil.Jsem v elektronice nováček díky předem za rady a informace.
Promiň ale to asi ne mám ho garáži a kdyby hrál stereo tak bych byl šťastnej
cyberspy píše:Marek67 píše:Zdravím pánové, mám problém s tímto zesilovačem hraje mi pouze levý kanál.Zkoušel jsem odpojovat a připojovat pojistky těch konců(2,5A) a při připojení pravýho kanálu v repro R lupne.Kde mám hledat problém už v předzesilovači? komplementární dvojici konce jsem pro jistotu měnil.Jsem v elektronice nováček díky předem za rady a informace.
Já mám doma taky TW 140 Studio v plně zachovalém a funkčním stavu, za 3 litry je tvůj
- cyberspy
- Kontaktovat uživatele:
Basic píše:cyberspy píše:Marek67 píše:Zdravím pánové, mám problém s tímto zesilovačem hraje mi pouze levý kanál.Zkoušel jsem odpojovat a připojovat pojistky těch konců(2,5A) a při připojení pravýho kanálu v repro R lupne.Kde mám hledat problém už v předzesilovači? komplementární dvojici konce jsem pro jistotu měnil.Jsem v elektronice nováček díky předem za rady a informace.
Já mám doma taky TW 140 Studio v plně zachovalém a funkčním stavu, za 3 litry je tvůj
www.pctuning.sk
Marek67 píše:Zdravím pánové, mám problém s tímto zesilovačem hraje mi pouze levý kanál.Zkoušel jsem odpojovat a připojovat pojistky těch konců(2,5A) a při připojení pravýho kanálu v repro R lupne.Kde mám hledat problém už v předzesilovači? komplementární dvojici konce jsem pro jistotu měnil.Jsem v elektronice nováček díky předem za rady a informace.
Stahni si schema, a osciloskopem sleduj signal, bud to vem od zacatku, nebo od konce...lepsi bude asi od zacatku. Az zjistis, kde se ti ztraci, mas napul vyhrano.
Schema treba zde, pokud to je ono:
http://www.elektronika.czechian.net/tw/soubory/TW140_sch.pdf
Tady bych jako prvni cestu volil podivat se na ten prepinac S6(utlum), jestli je za nim signal, usnadnis si praci s hledanim
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
este som zabudol ze takisto to malo este na druhej strane fixy vyvedene 2 krokodilky/bananky pre pripojenie napajania. Ten pripravok sme nazyvali audio sonda