eBay
Moderátor: Moderátoři
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- radek_benda
radek_benda píše:Bulboa píše:Zdravím,
nemá někdo skušenosti s nakupováním na eBay? (třeba na německém)
Zdravim, pokud potrebujes nejakou soucastku tak se muzem domluvit, nakupuju tam hodne, takze bych ti to mohl z ebaye objednat
Hi, cez ebay.de mam len dobre skusenosti, mam 100 percent a asi 8 poloziek nakupenych.
Zvacsa to u mna funguje tak, ze im poslem sumu i vratane postovneho prevodom na bankovy ucet. Mozes tak urobit cez Slov. postu. Lacnee. A ziadne velke poplatky.
Potom ti to posle kurierom na akom sa dohodnete...
Raz sa mi stalo, ze mi postovne bolo lacnejsie a preto som si nejake euro nasiel pri vyrobku v baliku - takze mam ozaj len dobre skusenosti.
Inak co sa tyka cien... Ide len o to, aby si vyhral a pritom za najnizsiu sumu, lebo take za take prachy dostat aj tu
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
dusan94 píše:radek_benda píše:Bulboa píše:Zdravím,
nemá někdo skušenosti s nakupováním na eBay? (třeba na německém)
Zdravim, pokud potrebujes nejakou soucastku tak se muzem domluvit, nakupuju tam hodne, takze bych ti to mohl z ebaye objednat
Hi, cez ebay.de mam len dobre skusenosti, mam 100 percent a asi 8 poloziek nakupenych.
Zvacsa to u mna funguje tak, ze im poslem sumu i vratane postovneho prevodom na bankovy ucet. Mozes tak urobit cez Slov. postu. Lacnee. A ziadne velke poplatky.
Potom ti to posle kurierom na akom sa dohodnete...
Raz sa mi stalo, ze mi postovne bolo lacnejsie a preto som si nejake euro nasiel pri vyrobku v baliku - takze mam ozaj len dobre skusenosti.
Inak co sa tyka cien... Ide len o to, aby si vyhral a pritom za najnizsiu sumu, lebo take za take prachy dostat aj tu))
to ze mas dobre skusenosti nepripisuj ebayi ale tym co si od nich nakupoval (su ludia a ludia