ACER ASPIRE 5920 zdvih power tlačítka
Moderátor: Moderátoři
ACER ASPIRE 5920 zdvih power tlačítka
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
pavel16 píše:A jak ten noťas zapínáš , když je podle tebe tlačítko power pořád seplé?
Veď už napísal, že poohýbal plasty... To je OK, bu2520 potrebuje iba vedieť, či to tlačítko má aj nejaký-ten zdvih, alebo či sa ho fakt treba iba dotknúť...
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
michalnb píše:pavel16 píše:A jak ten noťas zapínáš , když je podle tebe tlačítko power pořád seplé?
Veď už napísal, že poohýbal plasty... To je OK, bu2520 potrebuje iba vedieť, či to tlačítko má aj nejaký-ten zdvih, alebo či sa ho fakt treba iba dotknúť...
přesné a výstižné, jak říkám NB je v záruce, já do něho nepolezu, ale jako servisák vím , že je daleko lepší popsat závadu co nejpřesněji, než jen říct " je to rozbitý" a díky tomu, že když jsem s těmi plasty pohýbal a najednou to jde tak je mi jasné že jsem t otím neopravil jen jsem oddálit to co stejně nastane a v tu nejnevhodnější chvíli. Ale taky mám zkušenost, že když to pošlu do servisu a ono jim to tam půjde tak mi napíšou , že je notes v pořádku a až to udělá několikrát oni mě prohlási za vola a já budu kdoví jak dlouho bez notesu.