zakázaný slova

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

zakázaný slova

#1 Příspěvek od mi-ro »

Zajímala by mě databáze slov který jsou "zakázaný". Dá se někde zobrazit? a kdo ji vytvořil? díkes
..to bude jen ňákej odpůrek
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

To by se musel celý modul vypnout, jinak je to zase přepíše a budeš vědět howning. A vypínat ho kvůli tomu nebudu.
jasin

#3 Příspěvek od jasin »

Není ani tak důležité, která slova jsou zakázána, ale v jakém kontextu jsou použita. Když se místo technických argumentů začnou používat nadávky, je to něco jiného než když tu někdo zakleje.
Jakmile někdo místo argumentování začne jiného účastníka diskuse osobně napadat, měl by zasáhnout moderátor a vyzvat ho k pořádku.
Jinak začne kvalita bastlírny upadat a ujme se jen flame.
Svět vypadá dobře jen při pohledu přes koňské uši.
sinclair

#4 Příspěvek od sinclair »

Funguje to jen tehdy, pokud je ten, jemuž je nadáváno, doopravdy blb.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pajosek2 »

A kdo je blb? ten kdo říká o blbovi,že je blb? Nebo blb,který říká,že on není blb a je to ten druhý? Každý může být blbem pro druhého blba jen proto že o něm napsal,že je blb.A nakonec se blb stává superblbem a postup se opakuje i pro další "tituly".

NEJDE TO ŘEŠIT SLUŠNĚ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Cust

#6 Příspěvek od Cust »

blb je ten, kdo o druhém napíše, že je blb, i když jako bastlíř píše korektně
pokud je blb i ten na kterého je jako na blba poukazováno, tak je zbytečné o tom psát, neb blb to stejně neuzná a ostatní o tom už vědí
michalnb
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od michalnb »

Som tu u Vas síce iba chvíľku, no viem ako to chodí keď sa niekoho musíte pýtať aj na základy. Tým normálnym "slaboodborníkom" ktorí potrebujú radu, možno aj keď iba na naštartovanie, príde vhod hocičo. Ja takéhoto človeka nedokážem od... ale snažím sa mu vždy nejako pomôcť(i keď mu to musím vysvetľovať od základov). Keď mi už začne oponovať aj v takých jednoduchostiach, potom je to b.l.b, pretože v podstate nepotrebuje pomoc, iba si chce dokázať že je lepší. Tak nech si to urobí sám. Vy ako admini máte právo to dať najavo dotyčnému B, keď mu vzápätí pomôžete. Veď on za to predsa nemôže, že je z toho vytretý. Ja mám elektrotechnickú priemyslovku a tiež kadečo neviem. Keď si to zhrniem, škola ma naučila iba základné princípy fungovania súčiastok a sčasti obvodov. Niekedy mi je trápne sa Vás pýtať na veci ktoré sú pre vás zložité asi ako zaviazanie šnúrky na topánke. No keby ste mi neporadili vy tak KTO? Mám zopár starších kamarátov a od nich som sa už kadečo naučil. Vy ste mi za ten krátky čas čo som tu vždy poradili a naučili ma toho neúrekom - najmä HILL s EKKARom ale aj všetci ostatní z teamu. Takže ma môžete mať tiež za B.L.B.A ale vedzte, že čas strávený tu venujem tomu aby som vo vašich očiach ako B.L.B nevyzeral.
:pc:
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

Když ono těch rovin a vrchovin, v nichž se blbost může projevit, je neúrekom, tedy nepočítaně. A někdy to chvíli trvá, než se pozná, jestli se jen někdo neumí správně zeptat, nebo jde o případa, který velkoryse opovrhuje knížkami, a myslí si, že to tu vyřešime za něj. Takoví se pak dělí do dalších podskupin, třeba na ty, kteří mají šanci, když na sobě zamakají, a ty milosrdně imunní vůči jakýmkoli vlastním znalostem.
A v tom dělení by se dalo pokračovat.
Za blba první kategorie ale pokládáme takového, který si dává najevo, že tu ve dne v noci čekáme na to, kdy budeme jím vyzváni splnit povinnost mu do deseti minut odpovědět tak, aby nemusel nic umět, přesto byl někde za hvězdu. A taky toho, kdo už na jiných fórech neuspěl, protože si usmyslel porušovat přírodní zákony, a od nás očekává, že mu tu někdo přece jen konečně potvrdí. A nechce nic víc, než souhlas, že to dělá dobře, i kdyby si ho měl násilím vynutit.
Jenže na blbě položenou otázku se inteligentně odpovědět nedá a, když blb začne napadat, už se ani nechce.
Koukáme tu poradit každému, komu rady je. Především, aby se nemuselo vymýšlet už vymyšlené. A aby to šlo ubastlit. Nikdo z nás neví všechno, ale koukáme tedy nekecat do toho, čemu nerozumíme, on to bude umět líp někdo jiný. I když se tu třeba neobjeví hned, ale až za pár dní.
Ale to už se asi opakuju, protože v různých obměnách to tu proběhlo v řadě jiných vláken. Takže lidi, bastlete, postupujte od jednoduššího ke složitějšímu, ne naopak. On od přestrkávání kuliček na počítadle ke kvadratické rovnici nikdo nedošel za týden...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ZdenekHQ »

V té databázi jsou skutečně jen ty nejneslušnější výrazy, protože nevidím žádnej důvod k tomu, aby se po napsání např. slova k*rva do Googlu objevily stránky Bastlírny. Od toho jsou tady jiné služby.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od ZdenekHQ »

A co se týká toho "blba" - když někomu někdo řekne, že je blb, blb se urazí, zatímco moudrý pochopí či se aspoň zamyslí. Sám sebe jsem takto ocenil i při státnicích na VUT, od té doby to na sebe používám poměrně často, i když dávám raději přednost slovu vůl :D V poslední době navíc zjišťuju, že i přes veškerou snahu rostou moje možnosti být u něčeho za blbce geometrickou řadou... Snad to časem přejde.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“