Samoodecet elektromeru

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

Samoodecet elektromeru

#1 Příspěvek od forbidden »

Zase mi v mailu pristala jedna poplasna zprava, tak se o ni podelim:
http://www.hoax.cz/hoax/samoodpocet-ele ... -dulezite/
Andrea

#2 Příspěvek od Andrea »

forbidden píše:Zase mi v mailu pristala jedna poplasna zprava, tak se o ni podelim:
http://www.hoax.cz/hoax/samoodpocet-ele ... -dulezite/

Když víš, že je to kravina, tak proč ji šíříš????
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

Ja sirim osvetu, ne tu puvodni zpravu. Proto jsem daval link na hoax.cz.
U techto monopolnich mastodontu se clovek nemuze divit zadnymu jednani, jak dokazuji ruzny diskuze i tady.
Proto na to radsi upozornuju, sice by se nic zvlastniho nestalo, ale stejne :wink:
magadafagada

#4 Příspěvek od magadafagada »

je to jednoduché, zadej si samoodečet (u kohokoliv)ke konci roku a bude ti fakturováno přesně k tvému odečtu. v opačném případě se počítá odhadem podle historie spotřeby a podle sazby na odběrném místě. jak prosté že? :roll:
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

Samozrejme, ze je to proste. Ja to sem daval jen proto, aby si nekdo nemyslel, ze kdyz neudela samoodecet, tak mu bude Eon a ostatni uctovat posledni obdobi za vyssi sazby. Duverivych lidi se najde porad dost, proto mi to taky pristalo v mailu. Protoze me uz nebetycne serou tyto poplasny zpravy, snazim se na to upozornovat jak to jen jde.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“