Panasonic NV-FJ618
Moderátor: Moderátoři
Panasonic NV-FJ618
-
wiktor
tož chlopi
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Re: tož chlopi
-
Návštěvník
http://www.ame.cz/?param=fullresult
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Anonym píše:Myslím že máš vadny tenhle díl VXL2670,podívej se tady
http://www.ame.cz/?param=fullresult
Jo jo, to byl přesně ten důvod proč jsem se ho ptal, jestli vidlice dojedou až na konec....
Jinak s tou kladkou má DjRix také pravdu, protože zkrátka a dobře materiál ze kterého jsou v těchto nových hnojích vyrobené již není to co bývalo, že kladka vydržela klidně 10 let. Jsem se trochu zasmál když nám triodon hned v úvodu oznámil že je hrdej protože má Panasonica a pak jsem si přečetl model toho skvělého přístroje
PetrK píše:materiál ze kterého jsou v těchto nových hnojích vyrobené již není to co bývalo, že kladka vydržela klidně 10 let.
Jo jo,petře,taky když jsem měl ještě NS 20cítku tak jsem v ní měnil kladku každej rok jako pravidelnou ůdržbu,protože i když ta původní vydržela 5 let,tak ten novej shit byl po půl roce ztvrdlej a popraskanej jak beton!!
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
DjRix píše:Jo jo,petře,taky když jsem měl ještě NS 20cítku tak jsem v ní měnil kladku každej rok jako pravidelnou ůdržbu,protože i když ta původní vydržela 5 let,tak ten novej shit byl po půl roce ztvrdlej a popraskanej jak beton!!
Jo jo, bohužel. A lepší se už sehnat nedají, lepší vlastně už nejsou ani ty originály v těch nových krámech co se dneska vyrábí.
Když ještě existoval starý Konig než zkrachoval a vzal ho pod křídla Nedis, tak i náhradní kladky dodávali prakticky originály. Jenomže to už je odhaduju tak 8 let nazpět, dneska ty náhrady co dodávají kolikrát nesedí ani mechanicky, mají větší díru protože desetinka sem desetinka tam, nebo užší ložisko takže po zajištění to tam kvrdlá...., o materiálu gumového obložení ani nemluvě, ten po půl roce dopadně jak píšeš....
To samé jsou řemínky, člověk se pomalu neodvažuje tam to bláto ci přijde vůbec dát. V dobách bývalého Konigu stála kladka o 100% více než dneska, řemínek za 40 až 50Kč taky byla běžná cena, ale to byla kvalita!!! Co je mě platný řemínek za 7,-Kč když mám strach že nevydrží ani ty tři měsíce záruku na opravu. A jako blbci pak vypadáme my servisáci, jako že to neumíme když to naštvaný zákazník přinese zpět....
tož jo
Proboha, lidi už se tohle naučte hledat sami. Vždyť na tom nic není. (Pokud za tím nestojí lenost a pohodlí). "Táňu" a Eservice snad zná kažký.
Jiná situace je když je to někde ukryté anebo těžko dostupné
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich