schema na DT-830D

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tornado6

schema na DT-830D

#1 Příspěvek od tornado6 »

Nemate chlapy prosím nahodou schemu od tohoto multimetru kolega v praci s ním meral zrejme niečo čo nemal a nesvieti mu 1 na začiatku to znamená že ked meria napetia tak namiesto 14 Voltov mu vysvieti 4,xx
alebo pri meraní odporov ma prazdny display až ked meria neaky odpor tak mu to ukazuje to znamená že ked meria rezistor cca 1200 ohm tak mu to ukaže " 200" inak meria dobre a skušal som aj prečistit dotykovu gumičku na display ale nepomáha.
PS: Zatial môj vysledok je že môže byť odpaleny vystup z IO na zobrazenie tej 1-ky ale neviem čo mam kde merať. :roll:
Chris18

#2 Příspěvek od Chris18 »

tornado6 píše:Nemate chlapy prosím nahodou schemu od tohoto multimetru kolega v praci s ním meral zrejme niečo čo nemal a nesvieti mu 1 na začiatku to znamená že ked meria napetia tak namiesto 14 Voltov mu vysvieti 4,xx
alebo pri meraní odporov ma prazdny display až ked meria neaky odpor tak mu to ukazuje to znamená že ked meria rezistor cca 1200 ohm tak mu to ukaže " 200" inak meria dobre a skušal som aj prečistit dotykovu gumičku na display ale nepomáha.
PS: Zatial môj vysledok je že môže byť odpaleny vystup z IO na zobrazenie tej 1-ky ale neviem čo mam kde merať. :roll:

Nó kolega zřejmě měřil střídavý proud, tenhle Multimetr střídavý proud neměrí!!! Jenom Stejnosměrný do 10A

Nemá cenu to opravovat, protože je tam Integrovanej Obvod - Šváb a ten se vyměnit nedá, tákže si kup novej stojí cca 130Kč .
gino

#3 Příspěvek od gino »

tornado6 píše:Nemate chlapy prosím nahodou schemu od tohoto multimetru kolega v praci s ním meral zrejme niečo čo nemal a nesvieti mu 1 na začiatku to znamená že ked meria napetia tak namiesto 14 Voltov mu vysvieti 4,xx

Nehnevaj sa chlape, ale máš tu skoro 500 príspevkov a nevieš kde je "Hledat" ??????? :oops:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ght=dt830d
tornado6

#4 Příspěvek od tornado6 »

Ja sa nehnevám a moc Ďakujem aj za kolegu inak s tým kolegom neklamem (JA nie som spomýnaný kolega) :wink:
xpo

#5 Příspěvek od xpo »

Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“