Notebook Acer - CMOS

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Saturn

Notebook Acer - CMOS

#1 Příspěvek od Saturn »

Zdravím fórum,
chtěl bych se zeptat na zkušenosti s výměnou záložního akumulátoru v notebooku, který "drží" zálohu CMOS. Konkrétně mám notebook Acer, ale myslím si, že velké rozdíly mezi jednotlivými typy snad nebudou.
Díky za každou radu.
Saturn.
Pěkný den přeje všem
Saturn
Chris18

#2 Příspěvek od Chris18 »

Rok výroby toho ACER-u?

Vyměnit se to dá tak jako u klasických stolních PC.
xxxe

#3 Příspěvek od xxxe »

Myslím že tam bude v modrý bužirce a přiletovaná na drátech.Rozdělej spodek na notebooku a uvidíš to.
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

moze byt aj v klasickom plastovom drziaku ako na doske z desktopu,velkost taka ista-3V litiovka myslim CR2032...
Stan3

#5 Příspěvek od Stan3 »

Nedávno jsem měnil baterku uNB Acer TravelMate 220. Odsunul jsem kryty pantů displeje,lištu s indikačními LED je potřeba posunout do prava,pak jde nadzdvihnout, pomocí dvou šroubováků jsem uvolnil klávesnici,je zacvaklá na stranách. Pak jsem musel povolit dva šřouby a vyndat plechovou přepážku. Baterka je upevněna v gumovém držáku a krátkým kabílkem s konektorem připojena do desky.
rezis

#6 Příspěvek od rezis »

Ppokud neudáš typ NB mohu ti jen říct že nejspíš nebude v LCD a nebude to olověný akumulátor. Jinak se vyskytují různé a všude. Chce to rozebrat a pak uvidíš. U některých musí jít ven dokonce deska, protože baterka je zespod.
Internet - metla lidstva
Saturn

#7 Příspěvek od Saturn »

4: Stan3 Díky za radu, mám stejný typ jako ty, takže nebyl žádný problém notebook rozložit, aku najít a vyměnit. Ještě jednou diky.
Saturn.
Pěkný den přeje všem
Saturn
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“