Hifi vež AIWA NSX-V900

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
boda82
Kontaktovat uživatele:

Hifi vež AIWA NSX-V900

#1 Příspěvek od boda82 »

Dobrý den,mám teudlevěž a mám sní problém.Cd nenačítalo tak jsem vyměnil leaser za nový.Tedka se zase neroztočí cd.Chci se zeptat jestli někdo už stím nemá zkušenost a neví co stím může být.Když by se nědko nenašel tak jestli by někdo na fuknční mohl odměřit napětí co do cdéček jde...Předem Děkuji Nápravník
Naposledy upravil(a) boda82 dne 10 úno 2009, 17:02, celkem upraveno 1 x.
freediver

#2 Příspěvek od freediver »

v prvom rade musis novu optiku odblokovat,a ak si to spravil,skontroluj prepojovaci pasik optiky - tiez byva vadny...
Hifista

#3 Příspěvek od Hifista »

Předchozí kolega se nevyjádřil zcela přesně-musíš na nové optice KSS213 odstranit zkrat optického systému tvořený kapkou cínu.
boda82
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od boda82 »

to jsem sice neudělal ale leaser hledá a zaostřuje...a páskový vodič jsem viměnil...a kde tu kapku mám hledat?je to co je označebý na obrázku?
Přílohy
cd_kss213b.jpg
(49.3 KiB) Staženo 360 x
kadlec179

#5 Příspěvek od kadlec179 »

poradite mi nekdo kde bych sehnal paskovy vodič 40ti zilovy 20x100mm
boda82
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od boda82 »

kadlec179 píše:poradite mi nekdo kde bych sehnal paskovy vodič 40ti zilovy 20x100mm
v ame www.ame.cz
kadlec179

#7 Příspěvek od kadlec179 »

dekuji
boda82
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od boda82 »

prosim vás mě tudle věž někdo?mohl by vyfotit jak do sebe zapadaj ozubený kolečka na cd mechanice při vyjetí...děkuji
cabernet

#9 Příspěvek od cabernet »

boda82 píše:prosim vás mě tudle věž někdo?mohl by vyfotit jak do sebe zapadaj ozubený kolečka na cd mechanice při vyjetí...děkuji

Na eservice si stiahni manual ku tej cd mechanike. Mala by to byt 6ZG-1 a skus sa s tym pobavit.
fero7

#10 Příspěvek od fero7 »

Tu skratovaciu prepojku (kvapku cinu) musis odstranit.
Inac nebude svietit laser.
Snazi sa zaostrit, ale nenajde odrazeny signal.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Jenys »

boda82 píše:prosim vás mě tudle věž někdo?mohl by vyfotit jak do sebe zapadaj ozubený kolečka na cd mechanice při vyjetí...děkuji

Ahoj, já mám doma tu věž, nedávno jsem měnil laser a přesně jsem měl ten problém co píšeš. Bez odstranění té kapky cínu tam jak to máš na tom obrázku ti to neroztočí špindl a nebude to nic dělat. Po odstranění Cd funguje v pohodě a bez nastavování. Nevím které zuby máš na mysli, ale jestli jde o zuby na CD měniči, tak to se dá po chvíli zkoušení najít. Zoubky přímo na laseru jsem nijak nenastavoval. :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
boda82
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od boda82 »

Jenys píše:

Ahoj, já mám doma tu věž, nedávno jsem měnil laser a přesně jsem měl ten problém co píšeš. Bez odstranění té kapky cínu tam jak to máš na tom obrázku ti to neroztočí špindl a nebude to nic dělat. Po odstranění Cd funguje v pohodě a bez nastavování. Nevím které zuby máš na mysli, ale jestli jde o zuby na CD měniči, tak to se dá po chvíli zkoušení najít. Zoubky přímo na laseru jsem nijak nenastavoval. :wink:

Prostě jsou rozházený celý cd...když májí vyjed tak vyjede kousek a hned zase zajede a nakřivo...zdá se mi že modrý hlavní kolečko má být jinak takže jestli by bylo foto nezlobylbych se...děkuji
xxxe

#13 Příspěvek od xxxe »

Mám ji tady na díly,funkční až na display.Odpoledne se ti podívám na ty kola.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Jenys »

boda82 píše:

Prostě jsou rozházený celý cd...když májí vyjed tak vyjede kousek a hned zase zajede a nakřivo...zdá se mi že modrý hlavní kolečko má být jinak takže jestli by bylo foto nezlobylbych se...děkuji

To si asi měl vyndaný ten měnič CD, to jsem také měl a při dávání zpět jsem musel si s tím chvíli hrát. Je potřeba nastavit to kolečko, myslím modré, aby zapadlo správně do talíře. Jsou tam takové uprostřed drážky. To bych to musel rozebrat a podívat se přesně. Kdyby jsi to nesehnal, tak se ti pořádně podívám :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
rnbw

#15 Příspěvek od rnbw »

xxxe píše:Mám ji tady na díly,funkční až na display.Odpoledne se ti podívám na ty kola.

Nie je to klasika u Aiwy - par elytov?
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“