Hifi vež AIWA NSX-V900
Moderátor: Moderátoři
Hifi vež AIWA NSX-V900
- Přílohy
-
cd_kss213b.jpg- (49.3 KiB) Staženo 360 x
v ame www.ame.czkadlec179 píše:poradite mi nekdo kde bych sehnal paskovy vodič 40ti zilovy 20x100mm
boda82 píše:prosim vás mě tudle věž někdo?mohl by vyfotit jak do sebe zapadaj ozubený kolečka na cd mechanice při vyjetí...děkuji
Ahoj, já mám doma tu věž, nedávno jsem měnil laser a přesně jsem měl ten problém co píšeš. Bez odstranění té kapky cínu tam jak to máš na tom obrázku ti to neroztočí špindl a nebude to nic dělat. Po odstranění Cd funguje v pohodě a bez nastavování. Nevím které zuby máš na mysli, ale jestli jde o zuby na CD měniči, tak to se dá po chvíli zkoušení najít. Zoubky přímo na laseru jsem nijak nenastavoval.
Jenys píše:boda82 píše:prosim vás mě tudle věž někdo?mohl by vyfotit jak do sebe zapadaj ozubený kolečka na cd mechanice při vyjetí...děkuji
Ahoj, já mám doma tu věž, nedávno jsem měnil laser a přesně jsem měl ten problém co píšeš. Bez odstranění té kapky cínu tam jak to máš na tom obrázku ti to neroztočí špindl a nebude to nic dělat. Po odstranění Cd funguje v pohodě a bez nastavování. Nevím které zuby máš na mysli, ale jestli jde o zuby na CD měniči, tak to se dá po chvíli zkoušení najít. Zoubky přímo na laseru jsem nijak nenastavoval.
Prostě jsou rozházený celý cd...když májí vyjed tak vyjede kousek a hned zase zajede a nakřivo...zdá se mi že modrý hlavní kolečko má být jinak takže jestli by bylo foto nezlobylbych se...děkuji
boda82 píše:
Prostě jsou rozházený celý cd...když májí vyjed tak vyjede kousek a hned zase zajede a nakřivo...zdá se mi že modrý hlavní kolečko má být jinak takže jestli by bylo foto nezlobylbych se...děkuji
To si asi měl vyndaný ten měnič CD, to jsem také měl a při dávání zpět jsem musel si s tím chvíli hrát. Je potřeba nastavit to kolečko, myslím modré, aby zapadlo správně do talíře. Jsou tam takové uprostřed drážky. To bych to musel rozebrat a podívat se přesně. Kdyby jsi to nesehnal, tak se ti pořádně podívám