Problém s mechanikou u SONY CDX - GT 210 x-plod

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Jaké si myslíte že je tohle radio ?

Slabé
1
17%
nic moc
0
Žádná hlasování
normální
2
33%
dobrý
2
33%
dost dbrý
1
17%

Celkem hlasů: 6

Zpráva
Autor
kabelka1234
Kontaktovat uživatele:

Problém s mechanikou u SONY CDX - GT 210 x-plod

#1 Příspěvek od kabelka1234 »

Dobrý den měl bych dotaz koupil jsem si použité rádio SONY CDX - GT 210 x-plod a nefunguje mi zde CD mechanika , nebo respektive funguje jen obcas coz je vyjimecne , ale je zde problem asi s laserem , protože cd vždy zajede z 89% veskera cd nacte a kdyz ne (chyba ERROR na displaji) vyjede a azajede znova a pak uz čte, prehrava v poradku ale preskakuje , nekdy hraje dobre ale vetsinou cd preskakuje a to dost . Zkoušel jsem čistící cd ale nepomáhá to . Seká se i když auto stojí a i kdyz jede takže fce ANTI schock BY měla být oki . Poradte mi prosim co s tim . Predem diky ... Milan[/b]
axetom

#2 Příspěvek od axetom »

dodam ze radio bylo ve felicii, pak se prendalo do megana kde chodilo bezchybne a zpet do felicie v dobe cca po mesici . Po prendani do felicie uz preskakovalo.Prendaval sem o ja, v autoel se tak nejak vyznam spatnej sem ho nezapojil. A pri prendavani neupadlo ani se s nim nikam nehodilo
Maxell

#3 Příspěvek od Maxell »

Zdravím. Osobně bych teda čistící cd do mechaniky nikdy nedal, protože si myslím, že to radiu spíš ublíží než pomuže. Ale je to jen můj názor a nikomu to nevnucuji.
Jinak bych to rozdělal, vyčistil optiku, tak jak se má. A když to nepomůže, vyzkoušel bych reset. Mělo by to být tlačítko, které je většinou pod předním panelem, když ho odděláš. Někdy to taky pomůže...
Neberte život vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“