U ledničky Perfekt soft plus se mi zřejmě ucpal odvodňovací kanál. Dostanu se tak cca 10 cm a dál ne. Voda neodtéká. Nevzpomínám si, jak hluboko se mi vždy podařilo dostat a mám strach, abych něco zvýšeným tlakem nepoškodil. Nemůže být kanálek zamrzlý. Je ale cca 20 cm nad mražákem. Děkuji za pomoc
Ten kanálek obvykle vede na takovou plechovou misku na kompresoru a tam se voda odpařuje.Hlavně abys nepropích ten kanálek a voda netekla kam neměla.Jinak jedině kouknout zezadu a kanálek vyndat ho a pročistit.Obvykle to doprovází děsnej puch z ty zatuchlý vody.
Jestli jsi se postupně dostával méně a méně , tak jsi to slušně upěchoval . Jak bylo řečeno výše , musíš ťuknout drátem do kompresoru . Pokud je hadice celá schovaná , bude třeba tam drát v ní nechat a vytáhnout i s drátem . Zpětná montáž bez toho drátu by asi byla nic moc .
Vzadu je plech až dolů, tak se k tomu kanálku vůbec nedostanu. Dnes ji žena odmrazila. Hlouběji jsem se však nedostal. Jestli je tam nějaký zlom, přes který to nejde, nevím. Jak to bylo dřive nevím, už si nepamatuji. V manuálu je jen zmínka o pročištění. Byl bych rád, kdyby se mi ozval někdo, kdo má tuto lednici.