Frekvenční měnič - plynulé řízení otáček ventilátoru

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
geniusmichal

Frekvenční měnič - plynulé řízení otáček ventilátoru

#1 Příspěvek od geniusmichal »

Dobrý den, neměl by jste někdo nějaké zapojení frekvenčního měniče pro jednofázové řízení otáček ventilátoru (výkonově do 150W , jednofázové síťové napájení)?

Děkuji
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Asi by stálo za to vytvořit stejnou formulaci , jako kurvazkustovygooglit! kurvazkustonajítnaforutohotowebu ! Jednofázový měnič vyšel na stránkách AR asi před 5 lety .
geniusmichal

#3 Příspěvek od geniusmichal »

BOBOBO píše:Asi by stálo za to vytvořit stejnou formulaci , jako kurvazkustovygooglit! kurvazkustonajítnaforutohotowebu ! Jednofázový měnič vyšel na stránkách AR asi před 5 lety .
Dobrý den, o tomto zapojení vím, ale rád bych viděl pro srovnání nějaké jiné varianty zapojení. PS všiml jste si toho, že jsem k napsání této reakce nepotřeboval žádné vulgarismy !! Zkuste to taky příště. Mluví to hodně o Vašem charakteru !!
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Jestli zde již nějaký čas čteš , tak jsi si všiml , že jsem toto sousloví nevymyslel , ale je to reakcí na to , že někdo nečte-nehledá . A nakonec mi přišlo i to ýše uvedené vtipné v konsensu . Proč jsi nenapsal -po prostudování vláken x,y,z, a po prohlédnutí AR hledám novější řešení ? Jinak i já jsem proti vulgarismům a jestli se podíváš zpět , několikrát jsem "uhlé" postupování účastníků tlumil .
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“