kde se dá sehnat Aaeon HSB-965P?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kvitko
Kontaktovat uživatele:

kde se dá sehnat Aaeon HSB-965P?

#1 Příspěvek od kvitko »

netuší někdo kde se dá sehnat CPU PCI deska Aaeon HSB-965P ? Případně něco podobnýho pro PCI.
Přílohy
aaeon-HSB-965P.jpg
(40.17 KiB) Staženo 114 x
Mirda

#2 Příspěvek od Mirda »

Co to umí? To je PC v PC?
kvitko
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kvitko »

To se strka do takovychto mainboardu, kterym se rika "backplane". :)
Přílohy
72.jpg
backplane pro prumyslove pocitace.
(170.25 KiB) Staženo 113 x
Maskot

#4 Příspěvek od Maskot »

kvitko
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kvitko »

Autocont je nic moc dodavatel, krajne neseriozni a nespolehlivy.... ostatne na tom jejich linku stejne nevidim Aaeon. Maji jen Advantech, s dodaci dobou 21 dnu (a tu bezne prekracuji), platbou predem.... No to si to muzu rovnou objednat v Bavorsku nebo na Taiwanu. Vyjde to nastejno.
Maskot

#6 Příspěvek od Maskot »

kvitko píše:Autocont je nic moc dodavatel, krajne neseriozni a nespolehlivy.... ostatne na tom jejich linku stejne nevidim Aaeon. Maji jen Advantech, s dodaci dobou 21 dnu (a tu bezne prekracuji), platbou predem.... No to si to muzu rovnou objednat v Bavorsku nebo na Taiwanu. Vyjde to nastejno.

Psal jsi nebo neco podobneho,toho tam je dost,ostatne pokud trvas na znacce dnes vubec neni problem objednavat primo.Ja osobne s tim Autocontem mam zkusenosti jine,kdyz jsem kdysi potreboval cosi podobneho,setkal jsem se s ochotou,dokonce mi bylo zapujceno cele takove PC na vyzkouseni a pokusy.(Bez jakehokoliv placeni podotykam)Ale je to uz par let to je fakt.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“